Fetiţă de 13 ani şi jumătate din Gorj, însărcinată cu fostul preot din localitate

(photos.com)
Ana Ion
19.08.2024

O elevă de la Şcoala Gimnazială din Slivileşti, în vârstă de 13 ani şi jumătate, este însărcinată după o relaţie cu fostul preot Adrian Mastan, care a slujit până acum câţiva ani în Parohia Ohaba din comună Bolboşi, susţine mama fetei.

Fostul preot a divorţat de soţie şi şi-a pierdut dreptul de a mai sluji în biserică, astfel că acum ar fi doar cântăreţ bisericesc. Mama fetei susţine că fiica ei minoră ar fi rămas gravidă cu fostul preot, acesta ademenind-o în maşina sa, unde ar fi întreţinut cu aceasta relaţii sexuale. Astfel a rămas gravidă cu bărbatul în vârstă de 47 de ani, scrie Gorjonline.ro.

Primarul Comunei Slivileşti a sunat la poliţie sesizând sâmbătă seara cele spuse de mamă, iar în cauză s-a deschis dosar penal pentru Adrian Florin Mastan pentru viol săvârşit asupra unui minor.

„La data de 17 august 2024, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un bărbat, din comuna Slivileşti, cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 13 ani, din localitate, ar putea fi însărcinată. Din primele verificări efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că, în urmă cu aproximativ două luni, minora ar fi întreţinut raporturi sexuale cu un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Bolboşi şi ar fi rămas însărcinată. Fata în vârstă de 13 ani, urmează să fie transportată la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea examinării medico-legale. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol săvârşit asupra unui minor”, a transmis IPJ Gorj.

Potrivit publicaţiei citate, aflând că primarul Bucurescu l-a reclamat la Poliţie, fostul preot s-a dus la locuinţa primarului şi a ameninţat că îl omoară. Acasă nu era decât soţia primarului care şi-a sunat soţul să vină acasă, că Mastan îl ameninţă cu moartea, pentru că a reclamat la 112 violul minorei gravide.

În consecinţă, actualul cântăreţ bisericesc va fi cercetat şi pentru ameninţare, cazul şocând însă comunitatea din Slivileşti. Sunt persoane care spun că fostul preot ar fi fost văzut prin preajma mai multor adolescenţi şi copii din localitate.

Primarul comunei Slivileşti susţine că acest caz nu trebuia tolerat şi că a făcut ce trebuia, după ce mama fetei l-a sunat şi i-a spus că trebuie să îi facă avort fetei deoarece e gravidă „cu popa”. Fata a fost dusă aseară deja la serviciul de medicină legală iar sarcina a fost confirmată.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor