FC U Craiova 1948, primele trei puncte de la promovarea în Liga I

Gruparea craioveană a înregistrat primul succes de la promovarea în primul eşalon fotbalistic, luni seara, pe Stadionul 'Ion Oblemenco' din Bănie, în faţa echipei Dinamo Bucureşti, scor final 1-0. Unicul gol a fost înscris de atacantul Hugo Vieira.
FC U Craiova 1948 - Dinamo 1-0, în ultimul meci din etapa a doua a Ligii I de fotbal.   (Fotbal Club Universitatea 1948/facebook)
Marius Drăgoi
27.07.2021

FC U Craiova 1948 s-a impus la scor minim în faţa echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a doua a campionatului intern.

Victoria mult aşteptată a elevilor pregătiţi de fostul internaţional Adrian Mutu a venit în partea a doua a întâlnirii prin atacantul portughez Hugo Vieira, care s-a poziţionat perfect la centrarea argentinianului Juan Bauza (65).

"Aşteptam prima victorie în campionat, mă bucur că a venit împotriva unei rivale, chiar în primul joc disputat acasă. Cred că a fost o atmosferă frumoasă creată de cele două galerii. E un lucru fantastic prezenţa fanilor.. Am dominat jocul de la cap la coadă, e normal să mai fie şi momente în care adversarul să aibă o reacţie de orgoliu. Am avut o idee de joc, ceea ce contează. Nu am marcat de câte ori meritam, dar victoria rămâne victorie.

Hugo Vieira a intrat foarte bine, a dat gol. Bălan a făcut şi el o treabă foarte bună, a avut şi şanse de a marca. Mă bucur pentru atacanţi. Nu l-am învăţat eu pe Bauza să dea aşa (n.r. - râde). Probabil vom avea stadionul plin când se vor deschide complet tribunele.

Laur e prietenul meu, a făcut o alegere importantă (n.r. - venind la CS Universitatea Craiova). De-abia îl aştept în octombrie să jucăm aici pe Oblemenco!", a declarat Mutu, potrivit Telekom Sport.

Gazdele s-au mai evidenţiat prin William Baeten (6), Claudiu Bălan (18) şi Bauza (20, 38).

De partea cealaltă Dinamo a luat la ţintă bara porţii prin Robert Moldoveanu (52), iar şutul lui Deian Sorescu la colţul scurt l-a scos în evidenţă pe portarul Sorin Mogoşanu (83).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor