Execuţie la vârful AUR. Simion anunţă că îl suspendă pe Marius Lulea după ce acesta s-a opus candidaturii lui Cozmin Guşă la Primăria Capitalei

George Simion (Captură video)
Ana Ion
15.04.2024

Liderul AUR George Simion a anunţat suspendarea din funcţie a prim-vicepreşedintelui AUR, Marius Lulea, după declaraţiile acestuia privitoare la Cozmin Guşă, considerat un rusofil. Marius Lulea s-a opus unei candidaturi a lui Guşă la Primăria Capitalei.

„Marius Lulea face greşeli, e o perioadă agitată pentru AUR. Lulea a făcut o afirmaţie nefericită şi va fi suspendat”, a declarat Simion la Realitatea TV.

George Simion a vorbit şi despre posibilitatea de a candida la prezidenţiale, susţinând că va face asta dacă "suficient de mulţi români" şi-o vor dori.

"Dacă oamenii au încredere în mine şi mă văd viitor prezidenţiabil, dacă oamenii au încredere în mine, să aibă încredere că duc această barcă unde trebuie.

Eu pot să îmi asum o candidatură la prezidenţiale dacă sunt suficient de mulţi români care să îşi dorească asta şi să se manifeste.

Eu nu sunt fricos. Am nişte oameni valoroşi peste tot cu care nu îmi e ruşine să apar", a declarat Simion.

Simion a vorbit şi despre testarea unora dintre candidaţii AUR cu detectorul de minciuni:

"Nu cred că mă lucrează nimeni pe la spate, e specific pentru USR, nu pentru noi. Mă duc şi eu la detectorul de minciuni dacă e nevoie, nu văd de ce ar deranja pe cineva. E o formă de a securiza. Politica ultimilor ani a fost o istorie întreagă de trădări. Să vedem şi noi ce infiltraţi avem, de la servicii. Trebuie să ne luăm măsuri de precauţie. Eu nu îmi permit să mă hazardez, am devenit mult mai calculat, trebuie să nu păcălim oamenii şi să nu le înşelăm aşteptările. Eu dacă girez pentru nişte candidaţi, de ce să nu treacă de această probă", a declarat Simion.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor