Elena Udrea, după demisia lui Maior: Cred că aveam de-a face cu o decizie greşită a lui Iohannis

Elena Udrea , PMP
Elena Udrea , PMP (Epoch Times România)

Comentând demisia lui Maior, şefa PMP Elena Udrea sugerează că preşedintele Klaus Iohannis a fost cel care a luat neaşteptata decizie pe care o cataloghează drept una "greşită" în contextul provocărilor geo-strategice pe care le are de înfruntat ţara.

"Regret demisia/demiterea lui George Maior din fruntea SRI. Este unul dintre oamenii care a contribuit din plin la modernizarea acestui serviciu de informaţii, la credibilizarea sa şi la aducerea la un standard de profesionalism înalt.

Cred că aveam de-a face cu o decizie greşită a Preşedintelui Iohannis, pentru că nu văd să existe foarte mulţi oameni capabili să ducă o asemenea funcţie, mai ales într-un moment în care provocările geo-strategice sunt foarte complexe.

Să sperăm că va continua principiul instituit de Traian Băsescu de a pune în funcţie pe cineva de la opoziţie pentru a nu acapara toată puterea", a scris Elena Udrea, pe pagina personală de Facebook.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook