Drulă: Legea creşterii taxelor a lui Ciolacu şi a PNL-ului e un atac direct asupra economiei româneşti

Cătălin Drulă
Cătălin Drulă

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a criticat dur, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, noile măsuri fiscale anunţate de Guvernul PSD-PNL.

"PSD şi PNL cresc taxele românilor, ale micilor afaceri, ale antreprenorilor, ale tuturor categoriilor pe care au putut să le taxeze, pentru a băga bani în buzunarul clientelei de partid", a declarat Cătălin Drulă.

Şeful USR a acuzat că antreprenorii vor fi loviţi de creşteri de taxe, iar oamenii vor fi loviţi de creşteri de preţuri într-o perioadă în care inflaţia este deja mare.

"Cât despre măsurile de 'reducere' a cheltuielilor, acestea sunt doar o diversiune. Nu fac nicio economie substanţială. Desfiinţarea unor posturi neocupate şi mutarea unor secretari de stat pe alte poziţii nu sunt soluţii. Trebuie tăiate pensiile speciale, sinecurile, trebuie oprită finanţarea clientelei toxice şi hapsâne a PSD şi PNL", a subliniat Cătălin Drulă.

USR cere Guvernului PSD-PNL să renunţe urgent la "măsurile fiscale care îngroapă economia şi loveşte în oamenii care muncesc".