Drulă, despre posibila demisie a lui Cioloş: Ce rost are un proiect de vanitate pe persoană fizică? O aşchie lângă USR

Cătălin Drulă
Cătălin Drulă

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a declarat, într-un interviu la Digi24, despre eventuala demisie a lui Dacian Cioloş din partid şi formarea de către acesta a unei noi formaţiuni politice, că nu vede “rostul” pentru un asemenea “proiect de vanitate pe persoană fizică”. În plus, Drulă consideră că partidul pe care l-ar putea crea Cioloş ar fi că o “aşchie” pe lângă URS.

“Care este rostul de a face un proiect aproape ca un proiect de vanitate pe persoană fizică, altul decât USR? Aici, în USR, e casă bună a tuturor celor care vor să construiască varianta liberală, modernizatoare. Nu am lucrat pe tricouri diferite, colegii noştri colaborează excepţional.

Am făcut din două proiecte separate un partid ca să reprezinte ceva. Care e rostul să mai faci o aşchie lângă? Nu are niciun sens şi sper să nu se întâmple aşa ceva. (…) Este complet ilogic politic şi sper să nu se întâmple”, a precizat Drulă, citat de G4Media.ro.

De asemenea, Drulă a afirmat că USR are un rol bine definit pe scena politică românească, un partid care a crescut în 5-6 ani şi care doreşte să crească şi mai mult şi să guverneze România.

În ceea ce priveşte o discuţie cu Cioloş despre eventuala demisie a acestuia din USR, Drulă a susţinut:

“Eu personal nu am discutat cu domnul Cioloş. Ultima dată am discutat recent despre participarea la congresul ALDE. A spus că nu poate să meargă, chiar i-am făcut o invitaţie”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne