Dragnea îşi face bagajele. Avocata fostului şef PSD: La mijlocul lunii mai are dreptul să ceară eliberarea condiţionată

Liviu Dragnea la CEx-ul PSD
Liviu Dragnea la CEx-ul PSD (Epoch Times România)

Fostul lider suprem al PSD, Liviu Dragnea, care a plecat din fruntea ţării direct la puşcăria Rahova, ar putea fi eliberat condiţionat în trei luni, a anunţat joi seara, la România TV, avocata sa Flavia Teodosiu.

"Fizic are bolile cu care a intrat. Nu este inapt de muncă, este un om care poate munci. Psihic este un om care e pur şi simplu disperat de maniera de a-i obstrucţiona drepturile. La mijlocul lunii mai ar avea dreptul să ceară eliberarea condiţionată", a declarat Flavia Teodosiu.

Reamintim că fostul lider al PSD a ajuns la Penitenciarul Rahova după ce a fost condamnat definitiv la 3 ani şi şase luni de închisoare în dosarul Bombonica. Pe 27 mai 2019, Înalta Curte l-a condamnat definitiv pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea, prin influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, a contribuit la menţinerea în funcţie la DGASPC Teleorman a două angajate - Anisa Niculina Stoica şi Adriana Botorogeanu -, care de fapt nu se prezentau, ci îşi desfăşurau activitatea la sediul Organizaţiei PSD Teleorman.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne