Dragnea: Condamnarea mea a fost o comandă de sus. Avocata mi-a spus că Predoiu i-a zis că totul vine de la Iohannis

Dragnea
Dragnea (Captura video)

Eliberat condiţionat din închisoare înainte să îşi fi ispăşit toată pedeapsa, fostul lider suprem al PSD Liviu Dragnea şi-a reluat discursurile cu accente naţionaliste şi s-a pretins o victimă a lui Iohannis, susţinând că acesta a comandat abuzurile de care ar fi avut el parte în închisoare.

Totodată, fostul lider al PSD, politicianul la ordinul căruia au fost mutilate legile Justiţiei şi codurile penale, care a ocupat un oraş - Târgovişte - pentru a-şi face un miting şi al cărui comportament îi făcea pe mulţi să se teamă că România ar putea deveni un fel de Belarus, a susţinut că actualul preşedinte a instaurat o dictatură în cadrul căreia multinaţionalele îi jefuiesc pe români.

„Dreptul meu la sănătate a fost călcat în picioare. (...) O să vorbesc pe larg la emisiuni de asta. (...). În penitenciar sunt oameni care trăiesc în condiţii inumane şi lucrul acesta trebuie să înceteze, vorbim de fiinţe umane. (...) Acuma, eu cred că cei care sunt în penitenciar, care conduc Penitenciarul Rahova trebuie totuşi să dea socoteală pentru toate abuzurile pe care le-au făcut. Pentru că ei ar trebui să fie cei mai interesaţi să respecte legea, nu să o calce în..." a declarat Dragnea.

Fostul lider PSD a mai acuzat că a fost ţinut pe nedrept 9 luni în izolare pentru interviul acordat Ancăi Alexandrescu şi a susţinut că sancţionarea sa a fost comandată de Iohannis. Întrebat dacă în cazul tuturor deţinuţilor sunt abuzuri ca ale sale sau e vorba de faptul că el e Liviu Dragnea, fostul pesedist a răspuns:

"La mine a fost o comandă de sus. A fost o comandă foarte clară. Flavia se poate supăra pe mine, dar ea mi-a spus că i-a spus Predoiu când era ministrul Justiţiei că totul vine de la Iohannis. Asta ştiam şi eu, că se vorbea în unitate.... Aşa s-a cerut, aşa s-a întâmplat.”, a declarat Dragnea în faţa casei sale.

Reacţia lui Predoiu

Ullterior declaraţiilor lui Dragnea, fostul ministru Cătălin Predoiu a dezminţit ”categoric”acuzaţiile acestuia:

”Am luat act de declaraţia făcută la ieşirea din penitenciar de către Liviu Dragnea, condamnat penal recent liberat condiţionat, făcută la adresa subsemnatului şi o dezmint categoric. E o declaraţie incorectă, nu am fost interesat şi nu am făcut comentarii legate de niciun dosar al vreunui deţinut al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, inclusiv cel al lui Liviu Dragnea”, a scris Predoiu pe Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne