Divorţ prin SMS

Umoristul britanic Russell Brand şi-a anunţat intenţia de a divorţa de Katy Perry printr-un SMS trimis acesteia, a indicat starul muzicii pop într-un interviu acordat revistei Vogue, adăugând că ea nu mai are veşti de la el de atunci.

Potrivit AFP, Russell Brand publicase un comunicat în decembrie 2011, prin care anunţa că a început o procedură de divorţ după 14 luni de la mariajul lor în India, afirmând: 'Te voi adora pentru totdeauna şi ştiu că vom rămâne prieteni'.

Katy Perry îşi prezintă acum versiunea proprie în ultima ediţie a revistei Vogue, pe coperta căreia apare.

'Este un bărbat foarte inteligent şi eram îndrăgostită de el când l-am luat de soţ', spune ea în revistă, adăugând: 'Să spunem doar că nu mai am veşti de la el de când mi-a trimis un SMS prin care cerea divorţul în 31 decembrie 2011'.

În documente care au servit la oficializarea divorţului, stocate la Los Angeles, Russell Brand invoca 'diferenţe ireconciliabile'. Katy Perry a explicat pentru Vogue că umoristului nu-i plăcea 'să fiu eu şefa în timpul turneelor'.

Cuplul, căsătorit în octombrie 2010, nu are copii.

Katy Perry (27 ani) este celebră pentru piesele sale 'Teenage dream', 'California girls' şi 'I kissed a girl'.

Russell Brand a fost prezentator TV şi radio în Marea Britanie, jucând ulterior în comediile hollywoodiene de succes 'Forgetting Sarah Marshall' şi 'American trip'.