Dincă, mărturisiri de groază din închisoare. Luiza ar fi fost chinuită 4 zile înainte de a fi ucisă

Criminalul din Caracal
Criminalul din Caracal (Mediafax)

Supranumit "monstrul din Caracal" Gheorghe Dincă ar fi relatat, cu lux de amănunte, cum le-a abuzat şi ucis pe Luiza şi Alexandra. Potrivit Digi24.ro, din mărturisirile lui Dincă, cea mai chinuită victimă a fost Luiza Melencu: timp de 4 zile, Dincă a supus-o unor orori greu de imaginat. Şi nu de unul singur. Dincă i-a dat-o pe Luiza şi unui vecin al său, pentru ca acesta să o violeze.

După care a ucis-o şi a ars-o în butoi.

Conform sursei citate, la începutul lunii noiembrie, Gheorghe Dincă începe să scrie în celulă, explicând cu lux de amănunte ce a făcut cu trupul Luizei Melencu. În mărturia sa, bărbatul susţine că după ce a luat-o pe Luiza la ocazie şi după ce a început să vorbească cu ea, s-a "înfierbântat" şi nu mai judeca, căci îşi dorea doar sex.

„M-a înfierbântat, mi s-a aprins becul. Nu mai judecam. Doream doar sex” a relatat Dincă

Gheorghe Dincă a susţinut că i-a propus fetei 30 de lei pentru servicii sexuale şi cum aceasta a refuzat, a legat-o cu cureaua, şi a lovit-o peste faţă. A legat-o inclusiv la ochi, să nu vadă unde o duce.

După ce a ajuns acasă, a băgat maşina în curte, şi a fost văzut de un vecin care îl mai ajuta la munca din curte. Acesta a văzut-o pe Luiza, iar Dincă i-a spus că a adus-o pentru servicii sexuale. Vecinul i-a cerut să îl lase să o abuzeze şi el, ceea ce s-a şi întâmplat.

După 4 zile de chin, în 17 aprilie, Luiza a murit în casa lui Dincă. Dis-de-dimineaţă, Dincă s-a enervat că fata se opune... şi a început să o bată.

Inculpatul povesteşte că s-a dus să dea de mâncare la nutrii şi când s-a întors a văzut că „fata nu mai mişca, iar mâinile erau moi”. Ulterior, ar fi băgat-o în butoi pentru a o arde.

„Am luat o cârpă înmuiată în motorină şi am băgat-o pe fereastra butoiului după care i-am dat foc cârpei, luând şi corpul foc, aruncând în butoi deşeuri de plastic. Am mers în casă şi am adunat tot ce am crezut că trebuie ars şi am pus pe foc - aruncând când scădea focul tot felul de deşeuri de plastic. După ce au ars de tot, am mişcat cu un lemn să văd ce este în butoi şi am văzut bucăţi de oase şi cenuşă. Am intrat în casă şi am stat pe pat, lungit, adormind.”

Dincă susţine că a doua zi a folosit un făraş pentru a strânge cenuşa şi osemintele calcinate pe care le-a aruncat la marginea unei păduri. A doua zi a cumpărat o cartela prepay pentru a-i linişti pe părinţii Luizei.

Uciderea Alexandrei Măceşanu

După patru luni de la prima crimă, istoria s-a repetat. Dincă a luat-o pe Alexandra la ocazie şi... s-a "înfierbântat" din nou.

„Am crezut în mintea mea că am găsit o parteneră de sex şi am început să mă înfierbânt.”

Nerăbdător, i-ar fi oferit fetei 50 de lei pentru a întreţine relaţii sexuale. Cum fata l-a refuzat, a legat-o pe bancheta din spate şi a dus-o la el acasă.

Alexandra a fost violată chiar în ziua în care a fost răpită. A doua zi, adolescenta i-a spus că o doare capul şi burta şi că ar avea nevoie de medicamente. Dincă se oferă să meargă să îi cumpere. O leagă de pat cu lanţ şi sârmă şi pleacă, susţine el, după medicamente.

Când se întoarce, „o găseşte pe Alexandra dezlegată, cu telefonul în mână. Se înfurie, o loveşte, fata cade cu capul de ciment şi moare”.

După care, urmează din nou sinistra poveste a butoiului.

„Am mers la butoi şi am aşezat scândurele deasupra sitei, am mers la Alexandra, am învelit-o cu o husă de pat, am ieşit pe uşă, am luat-o la umăr cu picioarele în faţă. Ajungând la butoi, am băgat-o. (…) Am adăugat pe foc o plasă de plastic ce avea în ea 2-3 kilograme de vaselină. Iar ultima dată, o bucată de carton bituminat din acela gros. Telefonul pe care l-a atins Alexandra şi tot ce era atins de ea, le-am pus pe foc”, ar fi relatat criminalul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne