Daniel Herlea, noul antrenor al echipei Steaua

(Elsa / Getty Images)
Epoch Times România
16.08.2012

Echipa de hochei pe gheaţă CSA Steaua Rangers Bucureşti va fi antrenată de reputatul Daniel Herlea, conform unui comunicat remis AGERPRES.

Cele două părţi au ajuns la un acord pentru o perioadă de două sezoane competiţionale, cu posibilitate de prelungire încă două.

Daniel Herlea are o bogată experienţă de antrenor, la toate nivelurile de performanţă şi la toate categoriile de vârstă. Ca antrenor de seniori, în cartea sa de vizită se regăsesc atât naţionala de hochei a României, cât şi echipe din diferite ligi din Elveţia, inclusiv puternica formaţie de primă ligă HC Basel.

"Antrenorul Daniel Herlea va avea atribuţii extinse, atât în activitatea echipei de seniori, cât şi în ce priveşte activitatea grupelor de juniori. Obiectivul principal al colaborării îl constituie crearea unui lot valoros de jucători autohtoni, care să contribuie la o dezvoltare reală a echipei, în spiritul noii strategii a clubului", se menţionează în comunicat.

Conducerea echipei precizează că începând cu acest sezon va acorda atenţie prioritară jucătorilor români, care trebuie să devină coloana vertebrală şi baza de performanţă a echipei.

"Se va urmări în primul rând asigurarea condiţiilor materiale şi financiare motivante pentru jucătorii români, stabilitatea financiară a întregii echipei, perspectiva şi continuitatea activităţii de performanţă. De asemenea, va fi reorganizată în sistem piramidal întreaga activitate la nivelul copiilor şi juniorilor. În ce priveşte competiţiile oficiale, clubul se va axa în următorii doi ani în mod exclusiv pe Campionatul Naţional", mai menţionează sursa.

CSA Steaua anunţă înfiinţarea a două centre de selecţie şi dezvoltare pe teritoriul României, locurile urmând să fie făcute publice cu ocazia lansării oficiale, în a doua jumătate a lunii septembrie.

Clubul militar a înscris deja în campionat echipe de juniori la toate categoriile de vârsta şi au fost numiţi antrenorii acestora: Răzvan Lupaşcu (U18), Victor Corduban (U16), Evgheni Pisarenko (U14) şi Ion Ioniţă (U12).

"Conducerea echipei îşi exprima convingerea că aceste măsuri corecte pentru dezvoltarea reală a activităţii de performanţă vor fi dublate de eforturile autorităţilor centrale şi locale privind demararea proiectului unui patinoar propriu, care să deservească atât clubul Steaua, cât şi numeroasa populaţie a Sectorului 6 din Bucureşti".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor