Hochei: Seminar internaţional de perfecţionare a antrenorilor, la Braşov

(Elsa / Getty Images)
Epoch Times România
09.07.2012

În perioada 11-12 august 2012 va avea loc la Braşov, un seminar internaţional de perfecţionare a antrenorilor, în organizarea Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, cu sprijinul Federaţiei Internaţionale de profil şi al Hockey Canada, a anunţat FRHG.

Pentru acest an, conducerea FRHG l-a invitat la seminar pe Andy Murray, tehnician care a fost triplu campion mondial cu Canada (1997, 2003, 2007), a antrenat în NHL (Los Angeles Kings si St. Louis Blues) şi a fost consultant al naţionalei Elveţiei la Mondialul din 2010. Recent, el a fost inclus în IIHF Hall of Fame.

Alături de Murray, la Braşov vor mai veni Bob Caldwell, un antrenor apreciat de Hockey Canada, care a mai fost în România, şi finlandezul Junnu Kataja, instructor din partea IIHF.

Federaţia Internaţională de Hochei pe Gheaţă a trimis prezentări destinate dezvoltării hocheiului la nivel de juniori, ce vor fi traduse simultan în română şi maghiară. Participanţii vor primi câte un dosar cu toate materialele prezentate.

Conform metodologiei de licenţiere, prezenţa este obligatorie pentru antrenorii înscrişi la cursurile de licenţiere ale FRHG.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor