Dan Voiculescu salută anularea condamnării lui Mario Iorgulescu şi prestaţia Liei Savonea

Dan Voiculescu (Florin Chirila/Epoch Times)
Ana Ion
03.07.2024

Dan Voiculescu salută anularea condamnării lui Mario Iorgulescu şi intervenţia în acest dosar a Liei Savonea, judecătoarea favorită a lui Liviu Dragnea. Mai exact, fondatorul Antenelor preia, pe blogul său, un editorial din Lumea Justiţiei, luju.ro, scris de Răzvan Savaliuc, relatează Defapt.ro.

Voiculescu a ales să însoţească preluarea de un belicos "Dumnezeu să-i judece şi să le dea ce merită!"

“Bravo, Lia Savonea! Bravo, Adriana Ispas! Bravo pentru soluţia din cazul Mario Iorgulescu, dată în calea extraordinară a recursului în casaţie, în condiţiile unui linşaj mediatic infernal şi ale unor intervenţii politico-judiciare mizerabile (…)

Trebuie spus din capul locului că de când fosta preşedintă a CSM, judecătoarea Lia Savonea, a venit la Secţia penală a ÎCCJ, recursul în casaţie nu mai este o vorbă goală în paginile Codului de procedură penală, ci a devenit o cale extraordinară de atac efectivă. Lia Savonea şi alţi colegi ai ei – precum Adriana Ispas, Luminiţa Criştiu Ninu, Hermina Iancu, Eleni Marcu, Mihai Udroiu, dar şi alţii, pentru care ne scuzăm dacă nu i-am amintit – restabilesc, practic, imaginea şifonată a Înaltei Curţi din vremea Binomului Coldea (SRI) – Kovesi şi repun legea în matca ei", scrie Savaliuc în editorialul preluat de Dan Voiculescu.

Reaminitm că Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a fost condamnat, anul trecut, la 13 ani şi opt luni de închisoare, pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi a drogurilor.

Procesul tânărului fugit în Italia pentru a scăpa de consecinţele faptei sale va fi însă rejudecat, a decis recent un complet de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie din care a făcut parte şi Lia Savonea, fosta şefă a Consiliului Superior al Magistraturii.

Mai menţionăm că înaintea condamnării s-a încercat spălarea lui Mario, tatăl lui mergând până la a afirma că mortul a fost de vină pentru accident. El a sugerat chiar că acesta făcea parte dintr-un clan de vrăjitoare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor