Cum "explică" unii militari ruşi că n-au învins în Ucraina: Soldaţii ucraineni iau "droguri de luptă" care-i transformă în "soldaţi universali"

Preparate pe care le-ar folosi militarii ucraineni
Preparate pe care le-ar folosi militarii ucraineni (Captură foto)
Maria Maevschi
09.05.2022

Unii soldaţi ruşi au găsit o modalitate de a-şi motiva pierderile suferite în Ucraina, afirmând că Forţele Armate ucrainene ar utiliza „droguri de luptă” care i-ar transforma în „soldaţi universali”.

După ce i-au acuzat pe ucraineni că ar antrena păsări migratoare să ducă virusuri în Rusia, că ar practica magia neagră, mai nou, soldaţii Miliţiei Populare din Lugansk susţin că ar fi găsit în tranşeele abandonate de armata ucraineană la Rubijne aşa-numitele droguri de luptă, se arată într-un video publicat pe canalul de Telegram Insider UA.

Potrivit Ria Novosti, anterior, militarii din Republica Populară Lugansk au afirmat că „au găsit un număr mare de aşa-numite droguri de luptă în tranşeele ucrainene abandonate”.

"Acesta este ʻBASʼ — o substanţă anestezică militară - pe care ei (armata ucraineană — n.r.) o utilizează. Şi nu o dată luptătorii noştri, în special eu, am observat cum aceştia au atacat chiar şi tancuri, alergând spre ele cu ochi nebuni şi folosind tot felul de cuvinte indecente şi se aruncau spre ele doar cu arma", a povestit un militar al Miliţiei Populare din Lugansk pentru Ria Novosti.

Un alt militar a relatat: „Am mai povestit că am bombardat un vehicul blindat de transport, apoi am văzut un soldat ucrainean alături, a intrat înapoi în vehicul şi probabil a luat ceva preparate anti-şoc, iar după ce a ieşit am început să împuşcăm în direcţia lui, dar el nu simţea nimic. Mergea liber. Dacă ar fi fost o altă persoană care nu a luat droguri ar fi murit pe loc. El a mers destul de mult timp”.

Totodată, militarul, ce face parte din Miliţia din Lugansk, a dat de înţeles că ar fi vorba despre aceleaşi medicamente produse în laboratoarele americane de pe teritoriul Ucrainei.

"Acestea sunt chiar acele preparate care, cel mai probabil, au fost fabricate în laboratoarele americane amplasate pe teritoriul Ucrainei. Acesta este un anestezic militar, dar include o substanţă psihotropă şi supresoare care produce atât de multă adrenalină în sânge, încât persoana nu mai simte durerea şi oboseala. Un soldat universal, mai bine zis", a adăugat soldatul rus.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor