Codrin Ştefănescu: Noul PSD e condus tot de un fel de rezişti. Se gudură penibil la picioarele noilor stăpâni

Codrin Stefanescu
Codrin Stefanescu (Epoch Times România)

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, un apropiat al lui Liviu Dragnea, îi aruncă iar cuvinte grele şefului său de partid, Marcel Ciolacu. Tras pe linie moartă după încarcerarea fostului lider suprem al PSD, social-democratul deplânge soarta celor care au fost marginalizaţi de noua conducere a PSD.

"Ciolacu vorbeşte despre realizările fostei guvernări PSD, comparativ cu guvernarea iresponsabilă a reziştilor de azi. Nu are dreptul! Pentru că nu a avut nici un rol, nici măcar atunci când Dragnea l-a propus şi numit în funcţia de vicepremier! Iar cei care au lucrat cu noi la programul de guvernare, au fost scoşi de pe listele parlamentare chiar de el! Toţi, absolut toţi! Inclusiv Petre Daea - cel mai bun ministru al agriculturii din toate timpurile. Pentru că PSD-ul de azi e condus tot de un fel de rezişti!", a declarat Codrin Ştefănescu, pe pagina sa de socializare.

În acelaşi timp, Codrin Ştefănescu a acuzat că "Noul PSD" nu face de fapt o opoziţie reală, ci doar o mimează, în timp ce "în secret se gudură penibil la picioarele noilor stăpâni".

"Chiar şi adversarii mei ştiu că nu am trădat niciodată! Probabil că, in sinea lor, respectă asta! Nu l-am trădat pe Adrian Năstase când partidul i-a întors spatele! Chiar şi cei care-i datorau carierele şi funcţiile publice. Adică tot. Nu l-am trădat pe Dragnea când partidul s-a delimitat public de el! Inclusiv cei care-i datorau carierele şi funcţiile publice! Adică tot! Nu am trădat şi mă privesc liniştit dimineaţa în oglindă când mă bărbieresc! Nu-mi pasă de înjurăturile marxiştilor rezist, am rămas acelaşi om curajos de la baricada de la Inter din Decembrie 89! Însă vă spun sincer: atâta trădare şi făţărnicie ca în Noul PSD condus de Ciolacu şi Stănescu, nu am văzut! Noul PSD mimează că face opoziţie, dar în secret se gudură penibil la picioarele noilor stăpâni!", a transmis Codrin Ştefănescu.

Fostul lider PSD a amintit că a fost 4 ani secretar al partidului în timpul lui Năstase, secretar general adjunct şi secretar general al PSD în ultimii 9 ani.

"Şi eu ştiu şi îmi asum ceea ce zic!", a conchis Codrin Ştefănescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne