Codrin Ştefănescu, anunţ de ultimă oră: Dragnea a ajuns din nou la spital

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times România)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a ajuns din nou la spital, a anunţat duminică, la Braşov, secretarul general al formaţiunii, Codrin Ştefănescu.

"„Aseară ( sâmbătă seara - n.r.)a avut iar o problemă de sănătate. A fost câteva ore internat. A urmat procedura medicală, sperăm să fie bine pentru că mâine urmează o şedinţă foarte importantă”, a anunţat Codrin Ştefănescu, citat de Mediafax, la Braşov, unde, reamintim, social-democraţii au fost huiduiţi copios.

„Se pare că varianta aleasă de a face infiltraţii nu este cea mai bună. Cred că va ajunge tot la operaţie, aşa cum l-au sfătuit medicii de specialitate”, a mai adăugat Codrin Ştefănescu.

Reamintim că Liviu Dragnea a ajuns în spital cu două zile înainte să aibă termen la Înalta Curte, externându-se după ce termenul a trecut. La momentul internării şi imediat după, Ştefănescu susţinea că Dragnea suferă de hernie iar medicii i-au recomandat să se opereze, însă liderul PSD ar fi refuzat o operaţie în perioada campaniei pentru europarlamentare, preferând să facă infiltraţii, deşi acestea sunt dureroase.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne