Cîţu, după mitingul PSD de la Craiova: Dragnea se foloseşte de sărăcie pentru a şantaja şi a obţine voturi

Mitingul PSD de la Craiova
Mitingul PSD de la Craiova (Epoch Times)

Dragnea se foloseşte de SĂRĂCIE pentru a şantaja şi a obţine voturi, susţine, pe Facebook, senatorul PNL Florin Cîţu, la o zi după mitingul PSD de la Craiova. La acest miting au fost prezenţi foarte mulţi oameni din mediul rural, dintre aceştia unii plângându-se de lipsa locurilor de muncă.

În acest context, Florin Cîţu atrage atenţia că "regiunile controlate de baronii PSD sunt cele mai sărace din România, au cea mai mare rată a şomajului şi au şi cea mai mare rată de depopulare."

(Florin Cîţu)

"Strategia lui Dragnea este strategia comunistă. Ţine judeţele izolate, în sărăcie şi şantajează pentru voturi- oferă la schimb câteva beneficii materiale unor grupuri ţintă.

Dragnea şi gaşca lui de infractori ştiu că cel mai mare duşman al comunismului îl reprezintă antreprenoriatul, economia liberă, oamenii liberi, bunăstarea.

Au văzut în ultimii 30 de ani că acolo unde există libertate economică şi individuală PSD NU ESTE VOTAT.

Acesta este planul lui Dragnea şi pentru România- SĂRĂCIE, IZOALARE, LIMITAREA DREPTURILOR INDIVIDUALE. - Naţionalism-Comunismul.

Doar aşa poate el să controleze tot. Şi bineînţeles să nu meargă la puşcărie", scrie, pe Facebook, senatorul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne