Cîţu, despre Rareş Bogdan: Un om politic care a rămas şi jurnalist în acelaşi timp

Florin Citu - gov.ro
Florin Citu - gov.ro (Epoch Times România)

Premierul Florin Cîţu a afirmat, joi seara la Digi24, că prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan este un om politic care a rămas şi jurnalist în acelaşi timp, precizând totodată că are o relaţie bună cu acesta.

"Am o relaţie bună cu Rareş Bogdan. Îl ştiam dinainte, din presă şi am fost invitatul domniei sale în emisiuni înainte de a intra şi eu în politică. Ne ştim de foarte mult timp. Este un om care a contribuit foarte mult la campaniile electorale. [...] Este un om politic care a rămas şi jurnalist în acelaşi timp, dar este un coleg cu care mă înţeleg foarte bine", a declarat Cîţu citat de Agerpres.

Întrebat dacă Rareş Bogdan este un "şarpe" în relaţia cu preşedintele PNL, Ludovic Orban, premierul a replicat că nu poate comenta relaţiile dintre cei doi.

„Eu pot să vă spun doar de relaţia mea cu Rareş Bogdan. Pentru mine important este ca PNL să rămână consecvent în privinţa ideilor cu care noi am candidat şi programul de guvernare de implementat. Avem multe lucruri împreună, iar liderii PNL toţi susţin acest Guvern, şi Rareş Bogdan şi Ludovic Orban. Ei ştiu foarte bine că de succesul acestei guvernări depinde şi viitorul PNL", a subliniat premierul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne