Cîţu, către românii care au votat PNL ca să scape de PSD: Vom lupta pentru principiile liberale în coaliţia cu PSD

Florin Cîţu
Florin Cîţu

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, le-a transmis joi, în ajunul învestirii Guvernului PSD-PNL-UDMR, românilor care au votat liberalii pentru a scăpa ţara de PSD că partidul pe care îl conduce se va lupta pentru principiile liberale în cadrul acestei coaliţii.

Reporter: Astăzi se învesteşte noul Guvern. Care este mesajul dvs. pentru românii care au votat PNL pentru că li s-a promis că PNL va scoate PSD-ul de pe scena politică şi care astăzi văd că aduceţi PSD-ul înapoi la putere?

Cîţu: Românii... eu cred că românii ne-au votat pentru o Românie liberală şi pentru principiile liberale. Şi în această coaliţie, PNL va lupta pentru aceste principii.

Eu vă aduc aminte că atunci când am preluat guvernarea în 2019 am eliminat toate taxele introduse între 2017 şi 2019. Ele au rămas eliminate iar în această perioadă nu am introdus nicio taxă nouă sau nu am crescut taxele.

Vă garantez că PNL va lupta în continuare pentru aceleaşi politici şi nu va introduce taxe noi, nu va dori să crească taxele. Sunt aici pentru a le garanta românilor că principiile liberale nu vor fi afectate şi nici drepturile cetăţenilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne