Cioloş, pe fieful Olguţei Vasilescu: Nişte hoţi prinşi cu mâna în banul public vor un nou mandat ca să aibă de unde să mulgă

Dacian Ciolos
Dacian Ciolos (Epoch Times România)

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a afirmat duminică, la Craiova, faptul că un grup de „hoţi şi impostori” prinşi „cu mâna în banul public”, iar unii dintre ei au făcut puşcărie pentru asta, vin acum să ceară din nou votul cetăţenilor. Totodată, fostul premier susţine că a simţit o „resemnare” din partea electoratului care şi-a pierdut speranţa şi încrederea şi susţine că „lucrurile nu prea se mai pot schimba”.

„La Craiova, câţiva hoţi şi impostori încă mai cer votul vostru ca să ajungă în funcţii publice. Solomon, care a fost prins cu mâna în banul public şi care a făcut puşcărie pentru asta e din nou candidat. Peremista şi pesedistă Olguţa Vasilescu, fostă mâna dreaptă a lui Vadim Tudor şi-a lui Liviu Dragnea, vrea un nou mandat aici, după ce ultimul pe care l-a obţinut a durat 3 luni de zile, ca să zboare din nou într-o altă funcţie publică, de unde să poată să mulgă. Deci avem penali şi impostori, hoţi şi incompetenţi, lichele în funcţii publice care au tupeul acum să se ceară din nou în funcţii publice, pe banii dumneavoastră. Sunt nişte penali care au fost dovediţi de justiţie că sunt penali şi care au acum neruşinarea să candideze din nou, nu au nicio jenă", a declarat Dacian Cioloş, într-o conferinţă de presă organizată la Craiova.

Copreşedintele Alianţei USR-PLUS a făcut un apel la electorat să nu îi mai voteze pe cei care "au furat banii publici fără jenă".

"Nu votaţi hoţi care au recunoscut că v-au furat banii şi au stat la puşcărie pentru asta. Şi ei recunosc cu seninătate: ‘da domne, m-a prins justiţia dar nu pentru ce am furat eu mai mult, ci pentru nişte mărunţişuri’. Ăştia sunt oamenii care vor votul dumneavoastră şi care au furat banii publici fără jenă. Nu mai votaţi hoţi, nu mai votaţi incompetenţi, nu mai votaţi corupţi, nu mai votaţi impostori, care ştiu o singură limbă străină: a hoţiei, a corupţiei şi a imposturii. Nu votaţi hoţi, care au recunoscut că au furat. Bani au ajuns în buzunarele clanurilor interlope din Craiova, care sunt conduse de politicieni”, a afirmat Cioloş.

Liderul PLUS a adăugat că a simţit „o resemnare din partea multor oameni că lucrurile nu prea se mai pot schimba, că sunt cam aceiaşi oameni care se învârt”.

„Noi venim şi le spunem ceea ce vrem să facem, dar foarte mulţi oameni nu prea mai cred în promisiuni. [...] Cred că de la Craiova poate pleca un nou val de speranţă, de emulaţie, pentru a relansa Oltenia. Craiova a mai făcut asta, în mai multe domenii, de mai multe ori şi, aşa cum simt vibraţia de la europarlamentare încoace, cred că aici există acum masa critică de oameni, de tineri, de antreprenori, de oameni care au reuşit în viaţă şi fără ajutorul ăstora, şi fără ajutorul celor care de 30 de ani au destinele României şi destinele Doljului şi ale Craiovei în mâna şi am văzut cam ce-au putut să facă. Ceea ce putem face împreună o să ajute în a reda speranţa şi încrederea că şi Oltenia şi Craiova pot fi la fel de cu perspectivă cum e Transilvania şi cum sunt alte zone şi regiuni din Europa”, a conchis Dacian Cioloş.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne