Cioloş: AUR ar trebui să dea explicaţii. Au murit oameni din cauza acestor minciuni propagate de ei

Dacian Ciolos
Dacian Ciolos (Epoch Times România)

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, a declarat marţi, la Digi24.ro că este exclusă o colaborare în viitor cu cei de la AUR, şi a etichetat partidul lui George Simion ca fiind unul "extremist".

„Nu avem nimic de a face cu AUR care e un partid extremist”, a susţinut Cioloş, cu toate că AUR a fost practic formaţiunea politică împreună cu care USR a făcut alianţă pentru demiterea Guvernului Cîţu.

Mai mult, şeful USR consideră că partidul lui George Simion ar trebui să dea explicaţii pentru minciuni legate de pandemie, pe care şi le-au asumat şi care au cauzat moartea mai multor oameni.

„AUR e treaba lor să îşi definească direcţia în care să meargă. Până acum am văzut că şi-au asumat minciuni legate de pandemie şi au murit oameni din cauza acestor minciuni propagate formal de AUR. AUR trebuie să dea explicaţii românilor pentru asta, nu mie”, a declarat Dacian Cioloş.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne