Ciolacu: Planul Biden de scoatere a Americii din criză, similar cu propunerile făcute de PSD în programul de guvernare

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Facebook/CiolacuMarcel)

Preşedintele social-democraţilor, Marcel Ciolacu, a afirmat, vineri, că planul preşedintelui american Joe Biden de a scoate SUA din criză ar avea măsuri „similare cu propunerile făcute de PSD în programul său de guvernare”.

“Aşa arată planul Biden de scoatere a Americii din criză. Sunt măsuri similare cu propunerile făcute de PSD în programul său de guvernare. Multe dintre aceste măsuri sunt susţinute şi prin amendamentele la buget depuse de parlamentarii noştri în aceste zile.
Oare preşedintele Biden este populist, cum ne acuză pe noi propaganda Dreptei? Oare democraţii americani sunt iresponsabili, lansând un asemenea program de protejare a locurilor de muncă? Sau poate acesta este răspunsul corect pe timp de criză?”, a scris Ciolacu, într-o postare pe Facebook.

La finalul postării sale, liderul PSD îl ironizează pe premierul Florin Cîţu, afirmând că „sunt sigur că premierul Cîţu, şcolit în Statele Unite, va ieşi azi şi va da de pământ cu socialiştii lui Biden care îndrăznesc să nege filozofia austerităţii!”.

Mesajul lui Ciolacu vine după ce premierul Florin Cîţu le-a recomandat social-democraţilor să „pună mâna pe carte” ca să poată citi şi înţelege un buget. Liderul de la Palatul Victoria s-a oferit, luni, la sfârşitul dezbaterilor din Camera Deputaţilor de la "Ora prim-ministrului", să îi înscrie pe liderii partidului social-democrat, Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu, la o facultate cu plată şi i-a acuzat pe aceştia că nu ştiu să citească proiectul de buget pentru 2021, emis de Guvern.

„Dragi colegi şi stimaţi români, aşa cum v-am spus, nu a fost vorba despre buget astăzi, aici. Aţi văzut foarte bine, cei care au discutat despre buget nu l-au înţeles. Promit că o să-mi iau eu din timp, iarăşi, să vă educ, mă gândeam să vă înscriu la şcoală, domnule Ciolacu, şi pe dumneavoastră, Paul Stănescu, la o facultate cu plată, să vă ajut, dar, în acelaşi timp, vă spun ce am tot spus în aceşti 4 ani de când ne tot vedem în Parlamentul României: dragi pesedişti, puneţi mâna pe carte, cititul nu a omorât pe nimeni”, declara premierul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne