Ciolacu: E marea poveste cu ce schelete are Ciolacu. Când mă uit la Mircea Geoană…

Marcel Ciolacu (Youtube Screenshot)
Loredana Diacu
18.09.2024

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a ţinut să transmită, marţi seara, într-un interviu luat de Mihai Gâdea, că nu îi este ruşine de nimic din ce a făcut în viaţă. El a susţinut că a muncit încă de tânăr în diferite domenii.

Acuzat că nu îşi face publică diploma de bacalaureat, Ciolacu a declarat că se teme de ceea ce s-ar putea inventa despre el în campania electorală.

„Mie nu mi-e ruşine de nimic din ceea ce am făcut în viaţă. E marea poveste cu scheletele. Domnule, ce schelete are Ciolacu? Vă spun, când mă uit la Mircea Geoană... îi urez succes. N-am schelete... Ştim cu toţii, că am trăit în România. Eu am trăit în PSD..(...) Dacă încep toate acele schelete să umble, noaptea suntem în Fantomas. Va fi jale, dar nu intru în detalii, cel puţin nu acum.

Dar nu mi-e ruşine de nimic. (....) Deciziile mi le-am luat eu. Priorităţile mi le-am făcut eu în funcţie de familia mea. Am muncit, domnu Gâdea, şi în facultate am muncit. Lucram la o companie More Trading româno - israeliană. Mergeam şi făceam toate documentele de export ale companiei în portul Constanţa. Atunci erau cu garanţii. (...)

Şi cu acele documente te întorceai la bancă ca să-i deblocheze omului de afaceri garanţia depusă. Am muncit... dormeam şi în parcări. Eram tânăr, nu aveam probleme. Pe urmă mi-am făcut şi companie privată, am muncit, am avut magazine alimentare. La un moment dat, am hotărât că vreau altceva", i-a povestit Marcel Ciolacu lui Gâdea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor