Ciolacu discreditează PNL: "Sper ca neputinţa să nu se transforme în ură"

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Epoch Times Romania)

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat la Antena 3 relaţia social-democraţilor cu partenerii liberali din coaliţie, în perspectiva "rotativei" guvernamentale din luna mai.

În contextul în care tensiunile s-au ascuţit în prag de rotativă, Ciolacu i-a criticat pe liberali şi a susţinut că vede o tendinţă la ei de a-şi transforma "neputinţa în ură".

Ciolacu: "N-am primit. Am primit critici pe propunerile pe care le avem. Nu vreau să intru cu critici într-un dialog cu colegii noştri de coaliţie. Să ştiţi că neputinţa se transformă în furie şi ură. Uitaţi-vă la cei de la USR, cât de răi sunt cu toată lumea."

Moderator: "Lăsaţi USR, că nu mai sunt la guvernare."

Ciolacu: "Eu nu-mi doresc ca, la colegii noştri de la Partidul Naţional Liberal, din cauza unei neputinţe (...) să se transforme în ură. Văd o tendinţă. N-am cum (să n-o văd): dacă timp de opt ore faci o şedinţă şi şase ore înjuri PSD-ul, deja este un fenomen.

Cred că ar trebui să ne facem, fiecare, o evaluare şi să vedem ce nu funcţionează şi unde nu funcţionează, decât să ne atacăm în spaţiul public şi să facem o distincţie foarte clară între un program de guvernare al României şi un program de guvernare al unei coaliţii", a spus Marcel Ciolacu la Antena 3.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne