Ciolacu, atac acid la adresa Guvernului: "Amânarea relaxării din 1 iulie este un eşec al guvernării PNL"

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Epoch Times Romania)

Criticat în prag de Congres de către unii colegi că nu e mai incisiv cu PNL-ul, liderul PSD, Marcel Ciolacu, lansează un atac dur la adresa Guvernului, susţinând că amânarea relaxării din 1 iulie - amânare ce se datorează creşterii numărului cazurilor de infectare - reprezintă un eşec al guvernării.

Nu în ultimul rând, Ciolacu, politician care s-a remarcat prin apariţiile sale fără mască în Parlament îl critică în special pe Orban că a băut şi fumat în Guvern de ziua lui alături de alţi demnitari fără mască. De asemenea, Ciolacu speculează şi alte momente în care liberalii au fost un contra-exemplu la purtatul măştii.

"Amânarea relaxării din 1 iulie este un eşec al guvernării PNL în gestionarea pandemiei. Nu mai certaţi românii, aţi fost şi sunteţi anti-modele!
Guvernul, în frunte cu ministrul Tătaru, dă vina exclusiv pe oamenii simpli fiindcă nu mai respectă distanţarea socială. Uită însă voit ce comportament public scandalos au arătat liderii PNL de o lună încoace:
- Orban a băut şi fumat în Guvern, alături de alţi demnitari, iar masca nici acum n-a învăţat să şi-o pună corect;
- Robu a făcut bâlci electoral pe stadion, cu minge adusă cu elicopterul şi miuţă la toc şi costum, fără pic de distanţare şi zero măşti;
- Primarul Chirica şi ministrul Alexe au început campania electorală cu sute de activişti în cort, sfidând chiar dictonul prezidenţial 'ori eşti precaut, ori prost'.
- Dacă se ratează noua etapă a relaxării, liberalii – nu românii obişnuiţi - sunt principalii vinovaţi morali. Au sfidat nu doar reguli de bun-simţ, ci au călcat legea în picioare. Iar să faci asta în plină pandemie înseamnă să-ţi duci poporul spre prăpastie!", scrie, pe Facebook, Ciolacu.

Reamintim că Ciolacu critică virulent ne-purtatul măştii şi încălcare regulilor de distanţare sociala deşi social-democraţii au oferit şi ei destule contra-exemple. Astfel, Claudiu Manda a fost acuzat că a participat la o petrecere cu persoane numeroase pe timp de pandemie, când era interzis, purtătorul de cuvânt al PSD şi-a dat masca jos în timpul unei conferinţe de presă numind-o căluş, primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a organizat în weekend, în plină pandemie un eveniment cultural la care au participat zeci de persoane care, printre altele, au încins hore şi s-au luat în braţe, ignorând regulile impuse de autorităţi etc.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne