Ciolacu anunţă că "mai mult ca sigur" va da Guvernul jos în luna august

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Epoch Times România)

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, la Antena 3, că "mai mult ca sigur" social-democraţii vor depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban în luna august, iar aceasta va trece la vot în Parlament.

"O să avem şi un program economic cu care să mergem la Cotroceni, dacă moţiunea de cenzură va trece. Eu am spus că voi depune o moţiune de cenzură când voi fi sigur 100% că aceasta va trece. Am discuţii cu toţi liderii politici cu reprezentare în Parlament cu privire la susţinerea acestei moţiuni de cenzură. Cu certitudine vom depune o moţiune de cenzură. Mai mult ca sigur, în luna august această moţiune va fi depusă", a afirmat Ciolacu, citat de PSnews.

În acelaşi timp, liderul PSD a anunţat că săptămâna viitoare va fi prezentată "Cartea neagră a guvernării în economie şi pandemie".

Cât despre premierul care va fi propus preşedintelui de PSD dacă va trece moţiunea, Ciolacu a precizat că, din discuţii, s-a stabilit că acesta va fi un specialist în economie, chiar dacă este sau nu membru PSD.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne