Ciolacu ameninţă cu proteste: Iohannis şi Cîţu vor avea zeci de mii de aleşi locali cu tricolorul de gât în faţa Palatului Victoria şi-n faţă la Cotroceni

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Screenshot)

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a ameninţat cu proteste de amploare dacă la rectificarea bugetară Guvernul va aloca banii discreţionar primarilor, în funcţie de culoarea politică a acestora.

”Aştept rectificarea primului ministru. Dacă, Doamne fereşte, nu se iau în considerare toate administraţiile, nu să le împărţim în buni şi răi - PSD-işti, PNL-işti, USR-işti - îi anunţ pe dl Iohannis şi pe dl Cîţu că vor avea zeci de mii de aleşi locali cu tricolorul de gât, primari, preşedinţi de CJ, viceprimari, consilieri locali şi comunali în faţa Palatului Victoria şi-n faţa Palatului Cotroceni”, a spus Marcel Ciolacu, la DCNews.

”Deci asta e o super informaţie pe care ne-o daţi”, i-a replicat Bogdan Chirieac, care a adăugat, la finalul emisiunii, că urmează un ”10 august” cu alt semn.

”Şi vom sta până când dl preşedinte se va întoarce din concediu şi dl Cîţu din campanie. E un anunţ oficial”, a adăugat Ciolacu.

”Dacă nu se va face o repartizare corectă, împărţită corect către administraţiile locale, partidul va reacţiona”, a susţinut şeful PSD.

Premierul Florin Cîţu a afirmat, vineri, că nu vede nicio problemă în faptul că vin primarii din ţară la Guvern pentru a obţine fonduri. El a declarat că i-a invitat şi pe cei de la PSD.

”Sunt criticat că vin şi mă vizitează primarii noştri la Guvern. Care este problema? Da, foarte bine! Să vină! I-am invitat şi pe primarii de la PSD! Repet! Vreau să dezvoltăm România. Vin oamenii la Guvern, văd care sunt proiectele, sursele de finanţare şi împreună dezvoltăm aceste programe. Nu avem nimic de ascuns”, a menţionat premierul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne