Cântăreaţa desculţă (video)

Sammie Jay
Sammie Jay (YouTube)

Sammie Jay a început să cânte în mijlocul pieţii Covent Garden din Londra şi numeroase persoane au fost impresionate. Cu un timbru vocal inconfundabil şi o ţinută demnă de marile scene ale lumii, tânăra pur si simplu i-a fermecat pe cei adunaţi să o asculte, care au crezut la început că este o simplă cântăreaţă de stradă.

Singurul lucrul care i-a mai putut distrage de la vocea ei este faptul că era desculţă.

Interpreta britanică nu este încă faimoasă pe plan internaţional, deşi acest lucru ar trebui să se întâmple având în vedere talentul imens pe care îl deţine. Ea însă susţine destule concerte în diferite oraşe ale lumii care se bucură de săli pline.

Sammie a îmbrăţişat cariera de cântăreaţă de când era mică, iar cea mai memorabilă scenă din cariera ei a fost în jurul vârstei de unsprezece ani când în timp ce cânta piesa "I will always love yo" a lui Dolly Parţon, celebra cântăreaţă venise special să o audă interpretând cântecul.

Mai târziu, după ce ziua mergea la şcoală, seara cânta în baruri de noapte, aşa că a căpătat o notorietate pe scena muzicii britanice, însă din păcate nu a fost niciodată destul de capabilă să ajungă la o audienţă în masă.

Între timp cântăreaţa s-a încălţat şi a pregătit al doilea album “Listen to me”, cu melodii compuse de ea, printre care şi piesa 'Killing me slowly', aceasta făcând-o cunoscută în lumea „virală” .

„Poate nu o să interpretez întotdeauna un cântec de două ori la fel. Îmi place să fiu creativă, iar muzica este pasiunea mea”, scrie Sammie Jay pe pagina de Facebook.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură