Bogată şi generoasă. Actriţa Gwyneth Paltrow va trăi cu 29 dolari pe săptămână

Gwyneth Paltrow.
Gwyneth Paltrow. (Ethan Miller / Getty Images)

Dintre toate eforturile excentrice ale actriţei Gwyneth Paltrow, cel mai recent este de departe şi cel mai accesibil - actriţa şi-a propus să trăiască cu numai 29 de dolari pe săptămână. Aceasta este alocaţia pentru familiile înscrise în Supplemental Nutriţional Assistance Program (SNAP). Actriţa intenţionează să ţină la curent fanii cu privire la acest proiect prin intermediul Twitter şi Goop.

Paltrow a acceptat provocarea lui Mario Batali, membru al consiliului FoodBankNYCChallenge, care propune ca participanţii la acest experiement să consume o masă de numai 1.38 dolari timp de o săptămână.

Actriţa, care urmează o serie de restricţii alimentare - fără gluten, lactate, cantităţi mici de carbohidraţi etc. - a postat o fotografie cu produsele alimentare pe care le va consuma timp de o săptămână. Lista de cumpărături cuprinde lămâi, coriandru, porumb, cereale integrale (orez brun) şi ouă.

Programul FoodBankNYCChallenge este menit să sensibilizeze oamenii în legătură cu modul în care se descurcă cei care nu au resurse financiare, şi să sublinieze eforturile pe care le fac pentru a trăi cu un buget de doar 29 dolari /persoană timp de o săptămână. Participanţii pot folosi cupoane alimentare, dar nu pot folosi alimente pe care le aveau deja în casă sau alimente primite de alte persoane.

Va putea oare Gwyneth Paltrow să se încadreze în acest program? Vom afla în curând, deoarece actriţa doreşte să împărtăşească în fiecare zi experienţa sa pe Twitter.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură