Boc vrea concert experimental la Cluj, pe modelul Barcelona. Ce condiţie vor trebui să îndeplinească participanţii?

Emil Boc
Emil Boc (Facebook - Emil Boc)

Primarul Emil Boc şi-a anunţat intenţia de a organiza, în luna mai, un spectacol de operă experimental pe modelul Barcelona. Condiţia pentru ca cineva să devină spectator este să fie vaccinat anti-COVID.

Boc a transmis că a vorbit cu premierul României, Florin Cîţu, pe acest subiect şi şeful Guvernului a fost de acord cu organizarea unui spectacol de test la Cluj-Napoca.

„Premierul a acceptat un spectacol de operă experimental. Evenimentul va avea loc la Operă, cu condiţia ca participanţii să fie vaccinaţi”, a declarat, vineri, primarul municipiului Cluj-Napoca, citat de Napocanews.

Edilul a mai ţinut să transmită că viaţa trebuie să meargă înainte, iar locurile de muncă trebuie să fie salvate. Totuşi, Emil Boc recomandă clujenilor să fie prudenţi de sărbători, pentru că de asta va depinde relaxarea măsurilor.

„Vom avea evenimente în această vară, iar după 15 mai autorităţile vor începe să anunţe măsurile pentru organizarea de evenimente. După 2 săptămâni, după Paşti, va fi testul de încercare, la analizarea rezultatelor după perioada de Paşti”, a adăugat Emil Boc.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne