Becali: Cei din USR-PLUS sunt satanişti / Dragnea a vrut să pună femeie musulmană premier. Uite unde-a ajuns!

Gigi Becali cu degetele la cap.
Gigi Becali cu degetele la cap. (Captură youtube.com.)

Fostul politician Gigi Becali a acuzat, într-un interviu pentru Realitatea TV, că politicienii din USR-PLUS au o "mentalitate satanică". Nici fostul lider PSD Liviu Dragnea n-a scăpat de criticile latifundiarului, care i-a reproşat că a vrut să o pună premier al României pe Sevil Shhaideh, "o femeie musulmană".

"Păi bun, USR -ul ...vezi că se împuţinează credinţa. Păi dacă ştiţi că au mentalitate satanică, că bani la biserici au tăiat, toată ziua îl critică pe Patriarh, critică biserica. Băi dacă sunt satanişti, nu-i mai votaţi mă nici măcar două voturi în ţară ortodoxă. Afară cu voi nu avem treabă cu voi! Când vin să facă campanie, luaţi-i la picioare! Pleacă de aici din comună de la noi. Satanişti sunt. Din moment ce eşti împotriva bisericii nu eşti satanist? Ce ai cu biserica? Ce-ţi face biserica? Fă-ţi politica ta şi cu asta basta! Ce treabă ai de eşti împotriva Bisericii? Înseamnă că eşti înrăit împotriva Bisericii, nu? Sau sunt unii oameni care au ce au cu Patriarhul", a declarat Becali, citat de ziare.com.

De asemenea, afaceristul a apreciat că Liviu Dragnea "şi-a făcut-o cu mâna lui".

"A crezut, ai văzut, cum spunea domnul care prinde puterea. El, prima dată când a luat puterea, a pus-o pe Sevil Shhaideh prim ministru. Băăă, ai ceva la cap, cum să pui femeie musulmană prim-ministru în România? Hai să fie sănătos! Uite unde-a ajuns!", a adăugat Becali.

Pe premierul Florin Cîţu, patronul FCSB l-a catalogat drept un "băiat deştept".

"Nu ştiu, nu ştiu, ăsta Florin Cîţu, m-am interesat la oameni care-l cunosc şi spun că e băiat deştept şi dacă ar fi lăsat să facă ... ar putea să facă. Aşa mi-o spun oameni care au lucrat cu el şi a făcut şcoli cu el. Aici nu prea mă mai interesează. Că dacă eu sunt cu Christos, pe mine nu mă mai interesează", a punctat Becali.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne