Băsescu: Mă rog la Dumnezeu ca premierul să cheltuiască banii pe care eu i-am adus

Traian Băsescu, întâlnirea anuală cu şefii misiunilor diplomatice acreditaţi în România la Palatul Cotroceni
Traian Băsescu, întâlnirea anuală cu şefii misiunilor diplomatice acreditaţi în România la Palatul Cotroceni (Epoch Times România)

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat că se roagă la Dumnezeu ca Ponta să cheltuiască banii care vor reveni României din bugetul UE pentru perioada 2014-2020, adică 39 de miliarde de euro.

"Eu mă rog la Dumnezeu ca premierul să cheltuiască banii pe care eu i-am adus că, dacă reuşeşte, înseamnă că a făcut şi el o treabă bună, dar până una alta îi are de mişcat pe ăştia care sunt îngheţaţi de când a venit la guvernare", a declarat Traian Băsescu.

Şeful statului a apreciat recent creşterea de fonduri pe care le primeşte ţara noastră, în condiţiile în care bugetul UE a scăzut de la 994 miliarde la 960 de miliarde de euro. "În aceste condiţii, faptul că România reuşeşte o creştere de 18% este un lucru foarte bun şi este şi cel mai important procentaj de creştere dintre toate cele 28 de state", a precizat Băsescu.

Pe de altă parte, premierul Victor Ponta s-a declarat foarte dezamăgit de rezultatul final privind împărţirea bugetului UE despre care a apreciat că este rea faţă de propunerea iniţială a Comisiei Europene.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne