Avertizor poştal din Michigan susţine că plicurile cu voturi au fost postdatate în Michigan

(Mark Makela / Getty Images)
A.P.
05.11.2020

Un angajat al serviciului poştal american din Michigan a devenit avertizor de integritate după o declaraţie dată către organizaţia Project Veritas, de dreapta. Conform mărturiei sale, managerul său a instruit curierii poştali să colecteze şi să separe plicurile cu buletine de vot primite după terminarea alegerilor, astfel încât acestea să poată fi post-datate în mod fraudulos cu un timbru poştal din 3 noiembrie.

Avertizor: „Ni s-a spus să colectăm toate buletinele de vot pe care le găsim în cutii poştale, cutii de colectare, etc. poştă expediată, la sfârşitul zilei, şi să le separăm de corespondenţa standard, astfel încât să poată fi ştampilate cu data de ieri - şi să le introducem în sistemul Express Mail - pentru a ajunge oriunde trebuie să meargă ", a spus denunţătorul, care a adăugat - "pentru clarificare, astăzi este 4 noiembrie".

James O'Keefe (de la Project Veritas): "Să le ştampilaţi manual cu data de 3 noiembrie?"

Avertizor: „Da

James O'Keefe: "Asta pare greşit ..."

Avertizor: "Da, de aceea prezint aceste informaţii. Este foarte ilegală - pe lângă faptul că, din câte ştiu, nu ar trebui să numărăm buletinele de vot care sunt ştampilate după 3 noiembrie, aici în statul Michigan".

Angajatul poştal a spus că a fost şocat când managerul turei de dimineaţă Jonathan Clarke, din Barlow, a spus unui grup de curieri poştali cum vor fi tratate buletinele de vot tardive.

Project Veritas este cunoscut pentru înregistrările video sau audio, făcute cu camera ascunsă, prin care încearcă să documenteze comportamente ilegale ale membrilor Antifa şi ale altor organizaţii ale stângii radicale, ale Partidului Democrat, sau ale giganţilor hi-tech americani.

În lunile dinaintea campaniei electorale, Project Veritas a documentat cazuri de fraudă cu formulare electorale care urmau să fie trimise prin poştă, în cadrul programului care permite votul înaintea datei alegerilor din 3 noiembrie.

Managerul centrului poştal nu a răspuns la solicitările de clarificări făcute de Project Veritas.

Filmul cu înregistrarea făcută de Project Veritas poate fi găsit aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor