Armand: Procurorii DNA au deschis un nou dosar penal legat de activitatea fostului primar PSD Daniel Tudorache

Clotilde Armand
Clotilde Armand (Epoch Times România)

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a susţinut, pe pagina sa de socializare, că procurorii anticorupţie au deschis un nou dosar penal care ar viza activitatea predecesorului ei de la PSD, Daniel Tudorache.

"Procurorii DNA au deschis un nou dosar penal legat de activitatea fostului primar al Sectorului 1 şi a administraţiei PSD. Este vorba despre modul în care o companie înfiinţată de fostul primar şi angajaţii primărie au încheiat, printre altele, contracte de sute de mii de euro cu principalele televiziuni de ştiri şi cu mai multe site-uri apropiate de PSD pentru a face publicitate unei machete de spital", a declarat Clotilde Armand.

Potrivit liderului USR-PLUS, urmărirea penală este pentru trafic de influenţă, abuz în serviciu, fals şi constituire de grup infracţional organizat.

"De asta sunt unii pesedişti atât de disperaţi şi vor să ne demită. Pentru că nu mai curg banii cetăţenilor către televiziunile şi firmele lor de casă. Nu-i nimic. Nu ne lăsăm. Mergem tot înainte. Până la capăt", a conchis Clotilde Armand.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne