Amendă usturătoare pentru o persoană care a consumat seminţe şi a aruncat cojile pe trotuar. Cât a costat gestul şi cum a fost identificată persoana?

Pericolele consumului de seminţe sărate
Pericolele consumului de seminţe sărate (Facebook)

O persoană care a consumat seminţe şi a aruncat cojile pe trotuar a fost amendată cu 1000 de lei la Aiud, relatează alba24.ro. Poliţia locală caută şi alte persoane care aveau acelaşi obicei.

”Am constatat că în noua zonă de agrement şi recreere amenajată pe strada Avram Iancu, zonă frecventată de tot mai mulţi aiudeni, se consumă seminţe ale căror resturi se aruncă pe jos.

Cu ajutorul camerelor de supraveghere, Poliţia Locală a identificat până la această oră o persoană din acel grup. A fost amendată cu suma de 1.000 lei şi ca măsură complementară a fost obligată să cureţe locul pe care l-a murdărit.

Continuă identificarea celorlalte persoane.

Cei care nu respectă domeniul public trebuie să-şi schimbe comportamentul.

Suntem convinşi că cei mai mulţi dintre dumneavoastră sunteţi de acord cu noi”, este mesajul Primăriei Aiud.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne