Altercaţie pentru un loc de parcare din Iaşi, soldată cu moartea unui bărbat

Echipaj de Politie
Echipaj de Politie (Epoch Times România)

O altercaţie între doi bărbaţi pentru un loc de parcare, în municipiul Iaşi, s-a soldat cu moartea unuia dintre ei, a anunţat, vineri, Anca Vâjiac, purtătoare de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, relatează Digi24.

“Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Urbană Iaşi au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112 de către un bărbat, care le-a spus că vecinul său este inconştient în curtea locuinţei. Ulterior, cadrele medicale au constatat decesul persoanei. De asemenea, din verificări a rezultat că persoana decedată a avut anterior un conflict cu un conducător auto din cauza unui loc de parcare”, a precizat Vâjiac.

Potrivit sursei citate, victima are 65 de ani şi a fost găsită decedată de unul dintre vecinii săi.

De asemenea, bărbatul cu care victima ar fi intrat în conflict este un cetăţean dintr-o ţară arabă. Acesta a fost dus la secţie de oamenii legii pentru audieri.

Oamenii legii efectuează acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, fiind dispusă necropsia pentru stabilirea cauzei decesului bărbatului.

La faţa locului, a sosit şi un echipaj SMURD, însă manevrele de resuscitare aplicate au fost fără rezultat.

“Am avut un apel în dispeceratul medical 112 pentru o persoană devenită inconştientă într-un loc public, o parcare, în condiţiile unei altercaţii cu o a doua persoană. A ajuns acolo echipajul de terapie intensivă SMURD, a găsit bărbatul de 65 de ani în stare de inconştienţă, în stop cardio- respirator. A efectuat manevre de resuscitare, dar, din păcate, fără răspuns. A fost declarat decesul”, a declarat coordonatorul UPU- SMURD Iaşi, medicul Diana Cimpoeşu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne