Alexandr Slusari: Şedinţele plenare ale Parlamentului sunt „paralizate” de frica lui Dodon

Dodon nu ştie ce-i de făcut în cazul lipsei majorităţii parlamentare şi de dragul propriilor interese meschine blochează activitatea forului suprem legislativ, afirmă deputatul Platformei DA.
Alexandr Slusari, vicepreşedinte a Parlamentului R. Moldova
Alexandr Slusari, vicepreşedinte a Parlamentului R. Moldova (parlament.md)
Tatiana Chiriac
23.06.2020

Referitor la pretextul că la solicitarea mai multor deputaţi nu vor avea loc şedinţele plenare ale Parlamentului în săptămâna curentă, Alexandr Slusari menţionează că nu a văzut sondajul din rândul deputaţilor şi este sigur că majoritatea aleşilor poporului vor să muncească.

Vicepreşedintele Parlamentului notează că în aceste zile urmau să fie dezbătute proiecte de legi foarte importante şi mult aşteptate pentru medici, agricultori, producătorii autohtoni etc.

„Ar trebui să fie audiat ministrul Apărării în legătură cu decizia mai mult decât nereuşită privind participarea ostaşilor moldoveni la parada de la Moscova.

Platforma DA planifica să propună votarea în plen a comisiei parlamentare de anchetă privind investigarea actelor de corupţie şi îmbogăţirea ilicită a lui Igor Dodon”, scrie Alexandr Slusari pe contul său de socializare.

În opinia acestuia, Parlamentul este paralizat de frica lui Dodon care nu ştie ce să facă în cazul în care nu are majoritate parlamentară şi de dragul propriilor interese meschine blochează activitatea forului suprem legislativ. Iar Biroul Permanent al Parlamentului uzurpează puterea, fără să ţină cont de poziţia majorităţii deputaţilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor