Adunarea Generală a Federaţiei Române de Tenis

(photos.com)
Epoch Times România
09.05.2012

Miercuri a avut loc la Bucureşti Adunarea Generală a Federaţiei Române de Tenis (FRT). La finalul celor patru ore de reuniune, Ruxandra Dragomir, preşedintele FRT, a declarat pentru Agerpres: "A fost o Adunare generală ordinară, absolut obligatorie. Acest gen de reuniune ce se face anual şi a fost vorba despre descărcarea financiară, care trebuie aprobată într-o adunare generală a federaţiei".

 

În continuare, Ruxandra Dragomir a precizat: "Ca în orice adunare generală, au fost mici tensiuni. Dar, s-a desfăşurat foarte bine şi totul este în regulă".

În legătură cu punctele cuprinde în ordinea de zi a adunării generale a FRT, Ruxandra Dragomir a menţionat: "Eu am prezentat raportul Comitetului Director, a mai fost făcută prezentarea bilanţului contabil, raportul comisiei de cenzori. S-a dorit o majorare a taxelor sportivilor, dar această măsură nu a trecut, au fost apoi regulamentele interne ale FRT, regulamentul de organizare, modul de întocmire a clasamentelor".

În cadrul adunării generale a FRT, Sever Dron, a prezentat un raport al echipei României de Cupa Federaţiei, iar Cirpian Porumb, despre echipa României de Cupa Davis.

Pentru meciul România - Finlanda, din perioada 14-16 septembrie, Cirpian Porumb a declarat că îi aşteaptă la echipa ţării noastre pe cei mai buni jucători de tenis din România.

 

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor