Adrian Mutu (antrenor FC Rapid) - Obiectivul nostru în următorul sezon este intrarea în play-off

Tehnicianul grupării giuleştene a mărturisit într-un interviu pentru pagina de Facebook a clubului, care sunt planurile şi obiectivele pentru următorul sezon de Liga I.
Antrenorul român Adrian Mutu.
Antrenorul român Adrian Mutu. (FC Rapid 1923/facebook)

Pentru antrenorul formaţiei Rapid Bucureşti, Adrian Mutu noul sezon de campionat intern va fi unul mult mai puternic datorită echipelor de tradiţie care au promovat. Acesta a declarat că obiectivul principal al echipei sale va fi calificarea în play-off.

"Pentru primele trei locuri se vor bate aceleaşi echipe ca şi până acum, le ştim cu toţii. Obiectivul nostru este de a intra în play-off. Ne oprim aici la obiectivul acesta şi apoi vom vedea ce se va întâmpla atunci când ne vom îndeplini obiectivul. Până atunci rămânem concentraţi, luăm meci cu meci, fără a vorbi prea mult. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, suntem pe un parcurs bun, într-o creştere normală a grupului şi cu răbdare, seriozitate, vom putea ajunge departe.

Eu cred că următorul campionat va fi mai greu, poate cel mai greu din ultimii ani şi datorită acestor echipe de tradiţie care au intrat. Pentru că sunt mulţi suporteri, pentru noi va fi un derby în plus, în special cel cu Petrolul. Cu siguranţă vom avea parte de stadioane pline, ceea ce dă spectaculozitate ligii în general. Eu cred că e un bine pentru fotbalul românesc şi noi trebuie să ne luptăm, să arătăm că avem valoare. Nu ne e frică, pentru asta ne pregătim şi vom da totul pentru Rapid", a declarat Mutu într-un interviu pentru pagina de Facebook a clubului.

Fostul internaţional este mulţumit de noile achiziţii ale clubului, iar pentru sezonul viitor se bazează şi pe juniorii din cadrul Academiei Rapid.

"Sunt jucători pe care noi i-am vrut, atât eu, cât şi conducerea clubului, jucători tineri, de viitor, în care noi credem foarte mult. S-au prezentat bine, unii dintre ei începuseră antrenamentele la echipele de unde veneau.

Singurul care este în urmă cu o zi faţă de noi este Andrei Ciobanu, dar va recupera. Cred că se vor adapta din mers. Sunt patru achiziţii bune, de viitor. Sper să şi confirme la aşteptările pe care le avem de la ei. Sunt foarte mulţumit de toţi jucătorii din lot. Bineînţeles că îmi doresc să avem dubluri pe posturi pentru a spori competitivitatea în cadrul lotului, ar trebui să avem mai multă concurenţă. În momentul acesta mai avem nevoie de un vârf şi un fundaş polivalent, care să poate juca şi fundaş central şi lateral..

Am luat jucători de la Academia Rapid pentru că cei de la academia noastră au făcut treabă foarte bună şi încet, încet vom încerca să integrăm şi tinerele noastre talente pentru a spori această idee şi spirit a Rapidului. Dar acest lucru trebuie făcut treptat. Depinde de jucători, ce progrese fac şi dacă sunt capabili să joace. Dacă îmi arată acest lucru, pentru mine nu e niciun fel de problemă să joace pentru Rapid, indiferent de vârstă", a adăugat tehnicianul.

În acest moment FC Rapid se află în cantonament la Curtea de Argeş (15-22 iunie), pentru ca săptămâna viitoare să meargă în Austria, la Grein (26 iunie-6 iulie), aici urmând a disputa patru jocuri amicale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport