Adio europarlamentare pentru Florin Călinescu: BEC respinge lista candidaturilor propuse de Partidul Diaspora Unită

Florin Călinescu
Florin Călinescu (Facebook)

Biroul Electoral Central a respins, marţi, lista candidaturilor propuse de Partidul Diaspora Unită (PDU) la alegerile europarlamentare pentru membrii din România. Primul pe lista acestui partid era actorul Florin Călinescu, relatează Aktual24.ro.

Potrivit sursei citate, candidaturile propuse de PDU au fost respinse din cauza faptului că lista de susţinători cuprinde doar 190.323 semnături conforme, faţă de cele 200.000 necesare.

Preşedintele PDU este Marius-Simion Mocan, care se prezintă ca fiind sociolog, activist civic şi antreprenor. Marius Mocan are 40 de ani şi este rezident în Luton, Marea Britanie.

Pe prima poziţie în lista propusă de PDU la europarlamentare era actorul Florin Călinescu, care a anunţat şi că vrea să candideze la Preşedinţia României.

Totodată, continuă site-ul citat, BEC a respins şi candidatura lui Paul Octavian Jurma din cauză că listele de susţinători cuprind doar 2.081 semnături din cele 100.000 necesare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne