Absenţe sonore la unica dezbatere înainte de alegeri: De ce n-a venit Dăncilă, singurul "bărbat din campanie"

foto
foto

Doar trei candidaţi la prezidenţiale - dintre cei şase invitaţi de Europa FM la o dezbatere care să preceadă turul I al alegerilor - s-au prezentat în platoul unde erau aşteptaţi. Mai exact, este vorba despre Kelemen Hunor, Dan Barna şi Theodor Paleologu.

Ceilalţi trei invitaţi - Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă şi Mircea Diaconu au declinat invitaţia - a explicat moderatorul emisiunii, Moise Guran.

"Mircea Diaconu - susţinut de ALDE şi Pro România - a trimis la prânz un mesaj că nu va participa că s-a trimis din scurt invitaţia. Dl Diaconu e în Bucureşti şi disponibil.

Viorica Dăncilă, susţinută de PSD, ne-a răspuns la invitaţia noastră şi acum şi în timpul campaniei electorale, că va veni numai la o dezbatere unu la unu cu Iohannis, altfel doamna Dăncilă lăudându-se prin toate părţile că domnia sa poate purta pantaloni şi că ar fi singurul bărbat din această campanie electoală.

Bineînţeles, preşedintele Klaus Iohannis, care se pare că a fost destul de deranjat de presiunea publică pe care noi am făcut-o pentru a organiza această dezbatere, ne-a anunţat prin reprezentanţi că nu va veni la niciun fel de dezbatere sau interviu niciunde, nu doar la noi. Dl Iohannis este în Bucureşti şi este disponibil", a explicat Moise Guran.

Merită remarcat că absenţa lui Iohannis a fost ironizată acid de Paleologu. Întrebat de ce vrea să devină preşedintele României, candidatul PMP a răspuns: "Pentru că domnul Iohannis este absent, de aia candidez, pentru că este un preşedinte absent, e un preşedinte neputincios, un preşedinte nepriceput iar alt candidat de dreapta nu vedeam".

Vă invităm să urmăriţi materialul video cu dezbaterea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne