2024 - Anul în care planurile de guvernare globală vor prinde contur

(Screenshot)
Kit Knightly via Off-Guardian.org
05.01.2024

Guvernarea globală este finalul jocului, ştim cu toţii asta, iar scopul final este controlul total al fiecărui aspect al vieţii pentru fiecare persoană de pe planetă, potrivit lui Kit Knightly via Off-Guardian.org

Acest lucru a fost evident pentru oricine este atent de ani de zile, dacă nu chiar de decenii, iar orice urmă de îndoială a fost înlăturată atunci când a fost lansat Covid şi membrii establishmentului au început să o spună direct.

Covid a marcat o accelerare a agendei globaliste, o cursă nebună spre linia de sosire care pare să fi pierdut din elan înainte de victorie, dar cursa continuă. Obiectivul nu s-a schimbat, chiar dacă în anii care au trecut de atunci agenda a fost plasată uşor în umbră.

Ştim ce vor ei din punct de vedere conceptual, dar ce înseamnă asta în practică?

Cum arată, de fapt, un potenţial "guvern global"?

În primul rând, să vorbim despre ceea ce NU vom vedea.

1. Ei nu se vor declara. Nu, este aproape sigur că nu va exista niciodată un "guvern mondial" oficial, cel puţin nu pentru o perioadă lungă de timp. Aceasta este o lecţie pe care au învăţat-o de la COVID - punerea unui nume şi a unei feţe pe globalism nu face decât să stimuleze rezistenţa colectivă la acesta.

2. Ei nu vor aboli naţiunea. Puteţi fi siguri că Klaus Schwab (sau oricine altcineva) nu va apărea vreodată în transmisiune simultană la toate televiziunile din lume anunţând că acum suntem cu toţii cetăţeni ai "lumii" şi că statele naţionale nu mai există.

În parte, pentru că acest lucru ar putea concentra rezistenţa (vezi punctul 1), dar mai ales pentru că tribalismul şi naţionalismul sunt prea utile tuturor celor care doresc să manipuleze opinia publică. Şi, bineînţeles, existenţa în continuare a statelor naţionale nu exclude în niciun fel existenţa unui sistem de control supranaţional, aşa cum nici existenţa Rhode Island, Florida sau Texas nu exclude existenţa guvernului federal.

3. Nu va exista niciodată o declaraţie deschisă de schimbare a sistemului. Nu ni se va spune că suntem uniţi sub un nou model, în schimb, iluzia regionalităţii şi a variaţiei superficiale va camufla o lipsă de alegere reală în tot peisajul politic. O peliculă polisistemică subţire întinsă peste un schelet monosistemic.

Capitalism, comunism, socialism, democraţie, tiranie, monarhie... aceste cuvinte se vor dilua în mod constant în semnificaţie, chiar mai mult decât au făcut-o deja, dar nu vor fi niciodată abandonate.

Ceea ce ne va aduce globalismul - sugerez eu - este o colecţie de state-naţiune, în mare parte doar cu numele, care operează sisteme de guvernare în mod superficial diferite, toate construite pe aceleaşi ipoteze de bază şi care răspund în faţa unei autorităţi superioare nealese şi nedeclarate.

...şi dacă acest lucru sună familiar, în esenţă este ceea ce avem deja.

Singurele aspecte majore care lipsesc sunt mecanismele prin care acest model rudimentar poate fi transformat într-o reţea curgătoare, în care toate colţurile sunt erodate şi toate puterile suverane autentice devin în întregime pasive.

Aici intervin cei trei piloni principali ai guvernării globale:

- Bani digitali.

- Identitate digitală.

- "Acţiuni climatice".

Să aruncăm o privire asupra fiecăruia în parte.

1. Bani digitali

Peste 90% dintre naţiunile lumii sunt în prezent în curs de a introduce o nouă monedă digitală emisă de banca lor centrală. OffG - şi alţii - au acoperit de ani de zile presiunea pentru o monedă digitală a băncii centrale (CBDC), până în punctul în care nu este nevoie să reluăm aici vechile puncte de discuţie.

Pur şi simplu, banii complet digitali permit supravegherea totală a fiecărei tranzacţii. În cazul în care moneda este programabilă, aceasta ar permite, de asemenea, controlul fiecărei tranzacţii.

Pentru mai multe detalii, puteţi citi catalogul nostru extins despre CBDC.

În mod clar, CBDC-urile sunt un potenţial coşmar distopic care va încălca drepturile tuturor celor care sunt forţaţi să le folosească....dar cum pot fi ele un element constitutiv al unui guvern global?

Răspunsul la această întrebare este "interoperabilitatea".

În timp ce CBDC-urile naţionale din lume vor fi teoretic separate unele de altele, majoritatea sunt codificate pentru a se recunoaşte şi a interacţiona între ele. Aproape toate sunt dezvoltate în conformitate cu liniile directoare elaborate de Banca pentru Reglementări Internaţionale şi de alte instituţii financiare globaliste şi toate sunt programate de aceeaşi mână de giganţi din domeniul tehnologiei.

Un raport din iunie 2023 pentru Forumul Economic Mondial a remarcat importanţa "Principiilor de interoperabilitate globală a monedelor digitale ale băncilor centrale" şi a concluzionat:

Este esenţial ca băncile centrale să acorde prioritate consideraţiilor privind interoperabilitatea încă din primele etape ale procesului de proiectare, aderând la un set de principii directoare. Pentru a facilita coordonarea la nivel mondial şi pentru a asigura o implementare armonioasă a CBDC-urilor, dezvoltarea unui set cuprinzător de principii şi standarde devine imperativă. Bazându-se pe cercetările şi eforturile de colaborare anterioare, acest set de principii poate servi drept o bază solidă, orientând băncile centrale să ia în considerare în mod proactiv interoperabilitatea încă de la începutul iniţiativelor lor CBDC. Prin adoptarea acestor principii, băncile centrale pot lucra la crearea unui ecosistem CBDC coerent şi interconectat.

Comentând raportul, site-ul Forumului Economic Mondial a menţionat [sublinierea noastră]:

Pentru a asigura implementarea cu succes şi a promova interoperabilitatea, coordonarea globală devine primordială [...] aderând la principiile de interoperabilitate, CBDC-urile pot avansa armonios, conducând la sisteme de plăţi digitale eficiente şi interconectate.

Nu este nevoie de un geniu pentru a decodifica "coordonare globală", "ecosistem coerent", "avansare armonioasă" şi "sisteme de plată interconectate".

Nu există nicio diferenţă practică între 195 de monede digitale "interoperabile" şi interconectate şi o singură monedă globală.

De fapt, "interoperabilitatea" este cuvântul de ordine pentru toate structurile de putere globaliste care merg înainte. Ceea ce ne conduce perfect la...

2. Identitate digitală

Presiunea globală pentru identităţi digitale obligatorii este chiar mai veche decât agenda monedei digitale, datând de la începutul secolului şi de la "cărţile naţionale de identitate" ale lui Tony Blair.

De zeci de ani, aceasta a fost o "soluţie" propusă pentru orice "problemă".

Terorismul? Identitatea digitală vă va ţine în siguranţă.

Imigraţia ilegală? Identitatea digitală va securiza graniţa.

Pandemie? Identitatea digitală va ţine evidenţa celor care sunt vaccinaţi şi a celor care nu sunt.

Inteligenţa artificială? Identitatea digitală va dovedi cine este om.

Sărăcia? Identitatea digitală va "promova incluziunea financiară".

În mod clar, la fel ca în cazul CBDC, un serviciu de identitate digitală de mare amploare reprezintă o ameninţare la adresa drepturilor omului. Şi, la fel ca în cazul CBDC, dacă interconectaţi platformele naţionale de identitate digitală, puteţi construi un sistem global.

Din nou, este vorba despre "interoperabilitate". Ei folosesc exact acelaşi limbaj.

Programul Identity4Development al Băncii Mondiale susţine:

Interoperabilitatea este crucială pentru dezvoltarea unor ecosisteme de identitate eficiente, durabile şi utile.

Miniştrii nordici şi baltici pentru digitalizare au solicitat public crearea unor identităţi digitale operaţionale "transfrontaliere".

ONG-uri precum Open Identity Exchange(OIX) publică rapoarte cu privire la "necesitatea unor standarde de date care să permită interoperabilitatea ID-urilor digitale atât în federaţiile din cadrul unui ecosistem de ID, cât şi între ecosistemele de ID".

Lista guvernelor naţionale care introduc ID-uri digitale, care se "asociază" cu giganţi corporativi pentru a face acest lucru şi/sau care promovează "interoperabilitatea transfrontalieră" este lungă şi devine din ce în ce mai lungă.

În octombrie 2023, Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare şi-a publicat "liniile directoare" pentru proiectarea şi utilizarea identităţilor digitale.

Nu există nicio diferenţă practică între 195 de platforme de identitate digitală în reţea şi un singur program global de identitate.

Bine, deci au fost puse în aplicare programe globale de monedă şi de identitate. Acum pot controla şi monitoriza mişcările, tranzacţiile financiare, sănătatea etc. ale tuturor. Acesta este un mecanism de supraveghere şi control, toate gestionate într-un model distribuit conceput pentru a ascunde însăşi existenţa unui guvern global.

Dar cum rămâne cu politica?

Cum transmite acest guvern global politica şi legislaţia fără a-şi dezvălui existenţa?

Schimbările climatice, iată cum.

3. "Acţiuni climatice"

Schimbările climatice se află de ani de zile în prim-planul agendei globaliste. Este calul troian al tehnocratului antiuman.

Încă din 2010, cunoscuţi "experţi" în schimbări climatice sugerau că "oamenii nu sunt suficient de evoluaţi" pentru a combate schimbările climatice şi că "ar putea fi necesar să punem democraţia în aşteptare pentru o vreme".

Mai recent, în 2019, Bloomberg publica articole cu titluri de genul "Schimbările climatice vor ucide suveranitatea naţională aşa cum o ştim", iar academicienii ne spun:

Statele vor rămâne incapabile să rezolve crize globale precum schimbările climatice până când nu vor renunţa la suveranitatea lor.

De ani de zile, schimbările climatice au fost vândute ca fiind motivul pentru care am putea fi "forţaţi" să renunţăm la democraţie sau la suveranitate.

Alături de acest lucru, există o naraţiune propagandistică prelungită dedicată transformării "schimbărilor climatice" dintr-o problemă de mediu într-o problemă de ansamblu.

În acest moment, toate guvernele naţionale sunt de acord că "schimbările climatice" reprezintă o problemă urgentă a cărei rezolvare necesită o cooperare globală. Acestea organizează summituri masive în cadrul cărora semnează acorduri internaţionale, care obligă statele naţionale la anumite politici, de dragul planetei.

După ce au stabilit acest model, acum extind domeniul de aplicare al "schimbărilor climatice". Transformând "schimbările climatice" în răspunsul la orice întrebare:

Evident, "schimbările climatice" vor avea întotdeauna un impact asupra energiei şi a transporturilor.

După Covid, "schimbările climatice" au fost deja transformate în "criză de sănătate".

Acum ni se spune că "schimbările climatice" generează o criză alimentară.

Ni se spune că un comerţ internaţional trebuie să fie sensibil la schimbările climatice.

Banca Mondială ne spune că reforma educaţiei va contribui la lupta împotriva schimbărilor climatice.

FMI ne spune că fiecare ţară din lume ar trebui să taxeze carbonul şi, într-un episod recent, că CBDC-urile pot fi bune pentru mediu.

Vedeţi cum funcţionează?

Agricultură şi alimentaţie, sănătate publică, energie şi transport, comerţ, politică fiscală şi de impozitare, chiar şi educaţie. Aproape fiecare domeniu guvernamental este acum potenţial acoperit de umbrela "schimbărilor climatice".

Nu mai au nevoie de un guvern mondial unic, ci doar de un singur grup de "experţi internaţionali imparţiali în domeniul schimbărilor climatice" care să lucreze pentru a salva planeta.

Prin prisma "schimbărilor climatice", aceşti experţi ar fi împuterniciţi să dicteze - scuze, să recomande - politica guvernamentală în aproape toate domeniile vieţii pentru fiecare naţiune de pe planetă.

Vă daţi seama deja?

Aceasta este guvernarea globală în lumea modernă, nu centralizată, ci distribuită. Cloud computing. O concepţie corporatist-tehnocrată supranaţională. Fără existenţă sau autoritate oficială, şi, prin urmare, fără responsabilitate, şi care îşi canalizează toate deciziile politice printr-un singur filtru - schimbările climatice.

Nu va exista o singură monedă globală, ci zeci şi zeci de monede digitale "interoperabile" care vor crea un "ecosistem armonios de plăţi".

Nu va exista un singur serviciu global de identitate digitală, ci o serie de "reţele de identitate interconectate" care se vor implica în "libera circulaţie a datelor pentru a promova securitatea".

Nu va exista un guvern global, ci vor exista grupuri internaţionale de "experţi imparţiali", numiţi de ONU, care vor face "recomandări politice".

Cele mai multe sau toate ţările lumii vor urma majoritatea sau toate recomandările, dar oricine va numi aceste grupuri de experţi "guverne globale" va primi verificări de la Snopes sau Politifact, care vor sublinia că "grupurile de experţi ONU NU constituie un guvern global, deoarece nu au putere legislativă".

Acesta este, după părerea mea, modul în care guvernul global va lua forma în 2024 şi după aceea.

Compartimentat, absolut negabil... dar foarte, foarte real.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor