Fost diplomat chinez: regimul chinez are legaturi stranse cu mafiile din strainatate

Chen Yonglin, fost diplomat chinez.
Chen Yonglin, fost diplomat chinez. (Photo by Matt / The Epoch Times)

FLUSHING, New York — Incepand cu 17 mai, Partidul Comunist Chinez (PCC) a instigat, a introdus agenti si huligani in Flushing pentru a hartui si ataca voluntarii Centrului de Servicii pentru “Demisia din PCC.” Intr-un interviu la ziarul The Epoch Times, fostul diplomat chinez Chen Yonglin a comentat ca regimul are intotdeauna legaturi stranse cu mafia chineza din strainatate.

“S-a intamplat mereu in trecut [folosirea banilor pentru a angaja huligani], deoarece PCC a inceput ca un sindicat al crimei organizate, a pus la cale violente si este el insusi criminal; politica si actiunile sale de inlaturare a celor vizati au dezvaluit natura sa. Uniunea dintre PCC si mafiile chineze locale este foarte stransa.”

Chen a folosit de asemenea experienta sa personala ca exemplu. “Cand am vizitat Montrealul, Canada, in iunie 2007, am fost martor la modul cum mafia locala a ajutat PCC. La acea vreme, o societate locala independenta a desfasurat un eveniment pentru mine. Cand am sosit exista un grup de golani la usa restaurantului si amenintau invitatii. Apoi si-au pus o masa la usa pentru a-i monitoriza direct.

In martie, mass media a dezvaluit ca liderul unei comunitati chineze australiene, Hu Yang (cunoscut si ca Frank Hu), care a avut suportul deplin al Consulatului chinez, a fost suspect intr-un caz de contrabanda a 250 kg de narcotice. Chen a declarat ca nu a fost surprinzator deoarece a fost intotdeauna o strategie a PCC de a coopera sau chiar manipula grupurile mafiote.

Chen a declarat: “In Sydney, PCC are relatii foarte stranse cu mafia chineza locala. Frank Hu a fost oaspete de onoare al Consulatului chinez. Ca presedinte ale Asociatiei Australiene pentru Schimburi Internationale, Hu a ajutat PCC sa raspandeasca propaganda straina in Australia in multe moduri prin intermediul Asociatiei.”

Mafia chineza din Sydney se ofera sa “curete” activitatile Falun Gong din fata Consulatului

Chen a dezvaluit de asemenea ca in 2002, seful unei mafii chineze din Sydney a sugerat Consulului General chinez ca ei ar putea ajuta PCC sa “curete” activitatile Falun Gong din fata Consulatului. “De exemplu, in Hong Kong, PCC se bazeaza pe mafia pentru a hartui si distruge organizatiile ce i se opun. Se intampla asa deoarece PCC este mafia in China si este seful tuturor organizatiilor mafiote chineze din strainatate,” a declarat Chen.

Chen a declarat reporterului ca pentru un timp indelungat el s-a aflat intr-o stare de disperare, dar in ultimii cativa ani s-a simtit mai plin de speranta deoarece tot mai multi oameni ies la suprafata si se opun dictaturii PCC.

O criza peste alta

“In prezent, PCC de abia se mentine la suprafata. Apropiat de sfarsit, cu cat devine mai slabit cu atat devine nebun si mai crud. In special inaintea Jocurilor Olimpice, PCC desfasoara arestari la scare mare ale activistilor pentru drepturile omului si oamenilor cu constiinta. Este intelegerea mea ca [PCC] a inceput din nou sa aresteze practicanti Falun Gong la inceputul lunii ianuarie si imediat i-a condamnat la munca fortata pentru 8 luni dupa arestarea lor pentru a trece de Olimpiada din august.”

Vorbind despre cutremurul din Sichuan, Chen a declarat: “Deoarece PCC a ascuns in mod deliberat prezicerea cutremurului si folosirea unor materiale proaste pentru construirea scolilor, multi studenti au murit in dezastru. In plus, eforturile de salvare neorganizate la inceputul perioadei [de criza] au cauzat si mai multe nelinisti. PCC infrunta acum o criza peste alta.”