Vişinel Bălan, un candidat pentru drepturile copiilor: "Votează cu cei mici, ei vor face schimbarea de mâine!"

Se încarcă player-ul...

Doar 7.000 de semnături îl mai despart pe Vişinel Bălan, independent susţinut de PACT, de momentul în care îşi va putea depune candidatura pentru Parlament, de unde vrea să apere drepturile copiilor din centrele de plasament şi ale tinerilor post-instituţionalizaţi. Abandonat la 2 luni în maternitate şi crescut în sistemul instituţional de stat, Vişinel, ajuns absolvent a două facultăţi şi expert european a preferat să renunţe la carieră şi la job-ul bănos pe care îl avea pentru a-şi dedica eforturile şi energia copiilor care, abandonaţi de părinţii, au nevoi de o şansă în viaţă.

"Eu nu îmi doresc absolut nimic altceva decât să găsesc soluţia cea mai bună pentru ca interesul copilului să fie apărat în România. Astăzi, interesul copilului nu există. (…) Sistemul de protecţie a copilului şi în general centrele de plasament sunt o condamnare din momentul în care copilul ajunge acolo", a declarat Vişinel Bălan, prezent la Târgul Partidelor Mici.

"Faceţi ce e cel mai bine pentru voi! Cred că e momentul ca după 26 de ani să nu mai votaţi politic cu partidele care ne-au condus 26 de ani, fiindcă aveţi rezultatele în faţa. E momentul să nu va mai plângeţi, fiindcă asta faceţi în fiecare zi, e momentul să mergeţi la vot. Dacă nu ai fost până acum la vot, e momentul să o faci acum şi aici! Votul tău chiar contează! E momentul să le spui PSD şi PNL că noi, cei 60% care nu am fost la locale, vom răsturna situaţia. Pe 11 decembrie, mergi la vot! Şi nu uita, votează cu cei mici, ei vor face schimbarea de mâine, şi dacă vrei, poţi să semnezi şi pentru mine!", le-a transmis românilor Vişinel Bălan.