VIRAL. Un cetăţean dirijează traficul până la sosirea Poliţiei, pentru evacuarea maşinilor din parcarea incendiată a Sun Plaza

Un cetatean dirijeaza traficul pana la sosirea Poliţiei, pentru evacuarea maşinilor din parcarea incendiata a Sun Plaza.
Un cetatean dirijeaza traficul pana la sosirea Poliţiei, pentru evacuarea maşinilor din parcarea incendiata a Sun Plaza. (Screenshot)

În după-amiaza zilei de duminică, sute de persoane aflate în mall-ul Sun Plaza din Sectorul 4 al Capitalei au fost evacuate de urgenţă din cauza unui incendiu ce a avut loc în parcarea subterană a centrului comercial. Mai multe persoane care au fost expuse la fum în parcarea subterană a mall-ului au fost transportate la Spitalul ''Bagdasar-Arseni''.

Incendiul a izbucnit cel mai probabil de la un autoturism aflat în parcarea subterană. Trei maşini au fost afectate.

Potrivit Digi24, unul dintre clienţii mall-ului a dat dovadă de civism. Deşi avea maşina lăsată în parcarea incendiată, a stat în mijlocul intersecţiei până la sosirea poliţiştilor pentru a dirija maşinile care ieşeau de sub centrul comercial.

Un trecător a filmat scena, iar filmul a devenit viral. Îl puteţi urmări aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne