Viorica Dăncilă a făcut operaţie estetică înainte să înceapă campania electorală [surse]

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă (Epoch Times România)

Surse politice au declarat pentru Ştirile Pro TV că premierul Viorica Dăncilă şi-ar fi făcut o operaţie estetică, cu puţin timp înainte de a intra în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.

Astfel, preşedintele PSD ar fi urmat o procedură de ridicare a pomeţilor, pentru atenuarea aspectului ridurilor, dar şi o corectare a buzelor.

De altfel, la întâlnirea de luni din cadrul coaliţiei guvernamentale, premierul Viorica Dăncilă a lipsit, fapt care i-a nemulţumit pe cei de la ALDE.

Potrivit surselor citate, Dăncilă nu s-ar fi simţit bine după operaţia estetică suferită, astfel încât a preferat să nu se prezinte la discuţia cu partenerul de guvernare Călin Popescu Tăriceanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne