Viorica Dăncilă a făcut operaţie estetică înainte să înceapă campania electorală [surse]

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă (Epoch Times România)

Surse politice au declarat pentru Ştirile Pro TV că premierul Viorica Dăncilă şi-ar fi făcut o operaţie estetică, cu puţin timp înainte de a intra în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.

Astfel, preşedintele PSD ar fi urmat o procedură de ridicare a pomeţilor, pentru atenuarea aspectului ridurilor, dar şi o corectare a buzelor.

De altfel, la întâlnirea de luni din cadrul coaliţiei guvernamentale, premierul Viorica Dăncilă a lipsit, fapt care i-a nemulţumit pe cei de la ALDE.

Potrivit surselor citate, Dăncilă nu s-ar fi simţit bine după operaţia estetică suferită, astfel încât a preferat să nu se prezinte la discuţia cu partenerul de guvernare Călin Popescu Tăriceanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne