VIDEO. Dăncilă şi miniştrii, vizite pe furiş în ţară: Atâta iubesc poporul de trebuie să fugă şi să umble pe ascuns

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă (Epoch Times)

Aflate în turneu electoral prin ţară, Viorica Dăncilă şi Carmen Dan fug de cetăţeni şi de presă, programul lor fiind ţinut secret, probabil pentru a nu da ochii cu oamenii care vor să-i reproşeze starea proastă în care este ţara, arată publicaţia baiamare24.ro.

Astfel, Carmen Dan de exemplu, a fost dusă cu ”noaptea-n cap” la Săliştea de Sus. Se spune că la ora 4.00, iar staff-ul acesteia i-ar fi ”recomandat” ca presa să nu fie informată despre vizită, arată publicaţia citată. În consecinţă, jurnaliştii au aflat despre vizita lui Dan după ce ministrul a plecat din Săliştea de Sus unde a participat la şedinţa Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă.

Cam la fel se petrece şi vizita premierului Dăncilă la Baia Mare, conform sursei citate, programul acesteia este ţinut ”la secret”. Nimeni nu suflă o vorbă despre locurile în care îşi va face apariţia Dăncilă. Se pare că premierul ”va fi scos la vedere” la Gala Ambasadorilor, loc unde jurnaliştii se pare că nu vor avea acces.

Cu toată secretomania, unii cetăţeni au aflat că Dăncilă va vizita astăzi spitalul din Baia Mare. S-au dus acolo pentru a o aştepta pe ea şi pe ministrul Sănătăţii, care o însoţea, în speranţa că vor reuşi să vorbească cu ele. Nu au avut nicio şansă. Jandarmii le-au interzis să se apropie de intrarea în secţia de Urgenţe, pe unde urma să fie adus premierul. Mai mult, maşina în care era Dăncilă, după ce ar fi oprit iniţial în faţa secţiei respective, ar fi fost direcţionată spre morgă pentru ca Dăncilă să nu dea ochii cu cetăţenii care o aşteptau.

"Nu-i prim ministra noastră, e a lui Dragnea, atâta iubeşte poporul de trebuie să fugă şi să umble pe ascuns. Umblă ca şobolanii de-a ascuns, nu vor să audă doleanţele noastre, să audă de nimic. Vine o dată la patru ani şi atunci fuge de noi. Unde ai mai auzit în afară de Rusia şi Coreea să fugă de oameni?", a declarat, indignat, unul dintre cetăţenii care o aştepta pe Dăncilă pentru a-i expune problemele băimărenilor.

Şi la ieşire Dăncilă şi miniştrii săi au fugit de cetăţeni. Potrivit unui băimărean, Dăncilă a ieşit pe la morgă. În urma maşinilor a răsunat scandările "Şobolanilor!", "Hoţii!"

Vă invităm să urmărţi aici materialul video filmat de cetăţean la Baia Mare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne