VIDEO. Cumpănaşu, live de coşmar. Drăcuie şi zbiară la români

Alexandru Cumpănaşu
Alexandru Cumpănaşu (Captură Video)

Candidatul la preşedinţie Alexandru Cumpănaşu a stârnit din nou valuri de comentarii pe Facebook după ce a apărut într-un live în care drăcuie şi zbiară la români.

"Nu mai pot, o iau cu capul! Băi românilor, când VĂ TREZIŢI LA REALITATE?", zbiară Cumpănaşu.

"Partidul Naţional Liberal a fost înfiinţat de Cataramă în 1990 şi ăsta era securist. Peia dispare de sub protecţia SPP-ului, mâine aflăm că Iohannis e gay. Nu vreau să îi jignesc pe gay. Iertaţi-mă, să fiu calm, să fiu calm cu ce", continuă Cumpănaşu.

Reamintim că Alexandru Cumpănaşu a intrat în cursa pentru Cotroceni construindu-şi candidatura pe drama Alexandrei Măceşanu, copila de 15 ani pe care Gheorghe Dincă recunoaşte că a omorât-o. Plecând de la tragedia celei care îi este rudă îndepărtată prin alianţă, Cumpănaşu s-a erijat în luptător anti-clanuri şi s-a făcut remarcat prin live-uri virulente pe Facebook, live-uri în care atacă puternic inclusiv instituţiile statului. Aceasta deşi prezidenţiabilul a câştigat o mulţime de bani din contracte cu statul.

Astfel, deşi nu a absolvit nicio facultate, prezidenţiabilul Alexandru Cumpănaşu a câştigat în ultimii ani, împreună cu soţia sa, sute de mii de lei de la universităţi de prestigiu din România.

Din declaraţiile de avere ale lui Alexandru Cumpănaşu reiese că acesta a încasat venituri de la universităţile conduse de rectorii care îi erau subordonaţi în Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României (CNMR).

Concret, în 2018, Cumpănaşu a încasat 66.000 de lei de la SNSPA, 58.000 de lei de la UEFISCDI, 580.000 de lei de la Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei, plus alte sute de mii de lei de la alte asociaţii, plus chirii de peste 100.000 de lei. La rândul său, soţia prezidenţiabilului A. Cumpănaşu a încasat şi ea sume de ordinul sutelor de mii de lei din aceleaşi surse.

Averea candidatului care a intrat în campania electorală făcându-şi imagine pe seama tragediei de la Caracal e şi ea impresionantă: 3 terenuri, 7 apartamente / case, un Mercedes din 2018 şi un Subaru din 2008, 260.000 de lei şi 16.000 de euro în conturi, un plasament de 152.000 de lei, un împrumut de 300.000 de euro şi unul de 171.000 de lei.

Mai amintim că prezidenţiabilul care tună şi fulgeră împotriva instituţiilor statului a câştigat zeci de milioane de lei din proiecte derulate de Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei, ONG-ul fondat şi condus de el. Parteneri i-au fost marile instituţii academice şi Ministerul Dezvoltării, Ministerul Educaţiei, Ministerul Sănătăţii, Academia de Poliţie, MAI, Autoritatea pentru Cercetare, primării de sector, arată G4Media.

Vă invităm să urmăriţi materialul video, postat iniţial de jurnalista Camelia Tabacu de la podul.ro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne