Victorie facilă a Simonei Halep în faţa Anastasiei Pavliucenkova la Wuhan

Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Simona Halep/facebook)

Simona Halep, principala favorită a turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan, s-a calificat în optimile de finală ale concursului dotat cu premii totale de 2.212.250 dolari. Simona a învins-o lejer în două seturi, 6-2, 6-1 pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, după doar o oră şi cinci minute.

Chiar dacă a pierdut primul game pe propriul serviciu, Halep a controlat bine meciul din start, a câştigat patru game-uri la rând şi a tranşat în favoarea ei primul set cu 6-2. În setul al doilea, Pavliucenkova a reuşit o singură dată să-şi facă serviciul, iar Simona şi-a demonstrat clasa şi a câştigat partida.

În faza următoare, românca va juca cu Johanna Konta din Marea Britanie (locul 66 WTA), pe care Halep nu a mai întâlnit-o până acum.

Simona Halep şi-a asigurat un cec de 26.000 dolari şi 105 puncte WTA.

Meciul dintre Halep şi Konta se va disputa miercuri, în jurul orei 13:30.

Tot astăzi, perechea Irina Camelia Begu şi Monica Niculescu s-au calificat în turul II al turneului la dublu după ce le-a învins pe chinezoaicele Yi Fan Xu şi Saisai Zheng cu scorul de 5-7, 7-6, 10-8.

În proba de simplu, Monica Niculescu şi Irina Begu au fost eliminate de Carla Suarez Navarro şi respectiv de Roberta Vinci.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport