Irina Begu şi Monica Niculescu învingătoare în proba de dublu la Wuhan

Monica Niculescu şi Irina-Camelia Begu
Monica Niculescu şi Irina-Camelia Begu (Robert Prezioso / Getty Images)

După un meci marton, româncele Irina Camelia Begu şi Monica Niculescu s-au calificat în turul II al turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan. Acestea le-au învins pe chinezoaicele Yi Fan Xu şi Saisai Zheng cu scorul de 5-7, 7-6, 10-8.

Partida a fost foarte echilibrată, în primul set reuşind să învingă chinezoaicele cu 7-5. În setul al doilea româncele au fost mai hotărâte şi le-au depăşit pe rivalele lor cu 7-6, iar în setul al treilea, Irina şi Monica au reuşit să se desprindă după 6 puncte şi au încheiat setul cu 10-8.

În faza următoare, româncele se vor confrunta cu perechea ruso-ucraineană Caroline Garcia/Katarina Srebotnik.

Ele şi-au asigurat un cec de 8.320 dolari şi 105 puncte WTA.

În proba de simplu, ambele noastre jucătoare, Monica Niculescu şi Irina Begu au fost eliminate de Carla Suarez Navarro şi respectiv Roberta Vinci.

Simona Halep a învins-o pe Anastasia Pavliucenkova în turul doi al turneului, cu scorul de 6-2, 6-1 şi va juca în turul următor cu Johanna Konta din Marea Britanie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport